Achter de schermen: weekendje weg met het team

Afgelopen weekend mochten we met het team een heerlijk weekend hebben. We hebben elk jaar een teamweekend, want door de weeks gaat de tijd soms veel te snel voorbij met werk, werk en werken. Deze keer gingen we naar het dorpje Twello, waar we overnachtten in het natuurhuis Hellotwello. Dit was een heerlijk groot huis, met een lekkere grote woonkamer en veel badkamers (heel handig met al die vrouwen ;)).

Er op uit

Het is fijn om zo samen één keer per jaar een weekendje erop uit te gaan. We zouden met z’n negenen gaan, alleen dit pakte helaas iets anders uit. Sonja werd ziek en Anne had pech onderweg met haar auto. Zij konden er toen niet meer bij zijn. Ook andere teamleden konden er niet bij zijn, maar uiteindelijk waren we toen met 7 teamleden en we hebben met elkaar een hele goeie tijd gehad.

Vrijdagavond hebben we eerst met z’n allen heerlijk gegeten. Een hele kip uit de oven, gebakken aardappeltjes en boontjes. En als toetje hebben we de overheerlijke taart van Joëlle aangesneden. Monchou met oreo koekjes en witte chocolade. Wat was dat smullen!

Tijdens zo’n weekend is er ook altijd een moment om elkaar als team beter te leren kennen. Omdat we op kantoor veel samen moeten werken, hebben we een aantal samenwerkingsspelletjes gedaan.

Naar de kringloopwinkel

Na de lunch zijn er meerdere kringloopwinkels bezocht. Dit is eigenlijk een traditie geworden, en staat elk jaar weer op het programma. Het blijft leuk om tussen al die spulletjes te zoeken naar die ene leuke blouse, dat mooie bloempotje of dat goeie boek. We kochten een echte wintertrui, oude Jan, Jans en de kinderen stripboeken, jurkjes van velours en met stippen, kookboeken (rara wie dat kocht…), een braadslee en de nodige potten en blikjes voor in huis. Ben je in Twello, dan is de kringloop daar een aanrader. Ben je in Deventer dan is kringloopwinkel Het Goed een aanrader!

Fooddock Deventer

Uitgehongerd kwamen we daarna in het restaurant. Het concept van het Fooddock is hetzelfde als die met van een foodfestival: er zijn verschillende ‘restaurantjes’ waar je eten besteld. Dit betaal je gelijk en wordt dan naar je tafeltje gebracht. Hierdoor kan je kiezen uit gerechtjes uit verschillende landen; we aten dus Turkse mezze, dumplings uit China, vers gemaakte sushi, Afrikaanse hapjes met lam, en verse friet met mayo. En als toetje hadden we wafels met karamelsaus, vers fruit en frozen yoghurt.

Ooh, in zo’n weekend eten we altijd zoveel en zo lekker! Dus zondagochtend lekker afgesloten met een heerlijk ontbijt met gebakken ei en vers fruit.

De min of meer gelukte groepsfoto

Vlak voordat we gingen nog een poging gedaan tot een groepsfoto, maar het blijft lastig om iedereen er goed op te krijgen ;)

Wij hebben weer genoten van het weekend en van elkaar! Bedankt Hellotwello voor het mooie huis en de gastvrijheid!

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!