Welk pyjamatype ben jij?

Slapen is een uitstekende bezigheid in de winter. Als het al vroeg donker is en buiten een gure wind waait of regen tegen de ramen slaat: niets beter dan lekker je bed in duiken met Netflix of een goed boek! Maar… wat voor pyjama trek je dan aan? Wat past bij jou? Ik heb 4 soorten pyjamatypes voor je op een rijtje gezet. Check it out!

Type 1: De legging met trui-type

Jij schiet het liefst een dikke legging met oversized trui aan voordat je je bed in kruipt. Comfort en warmte is belangrijk voor jou. Dat het misschien vaak helemaal niet matcht met elkaar maakt je eigenlijk niet zoveel uit. Jij hebt het hele jaar door kerstlichtjes rondom je bed hangen. Die doe je natuurlijk aan voordat je met een beker warme chocolademelk en je favoriete serie het je gemakkelijk maakt. Vergeet vooral de stapel kussens in je rug niet.

Type 2: Het kanten setje-type

Jij hecht aan elegantie en klasse. Het liefst zoek je een mooie kanten of satijnen pyjama uit bij een lingeriezaak. ’s Avonds als je gaat slapen voel je je dan op en top vrouw. Je vindt het belangrijk dat de pyjama matcht bij je beddengoed en de uitstraling van de rest van je slaapkamer. Voor jou doet het ertoe dat je je goed en vrouwelijk voelt als je gaat slapen. En dat is helemaal prima! Sleep tight.

Type 3: Het flanel-type

Jij draagt deze winter het liefst een warme, flanellen (kerst)pyjama. Rood geruit, met rendieren of sneeuwvlokken, als het maar winters en cozy is. Je draagt je pyjama het liefst in setjes die bij elkaar horen, in tegenstelling tot het legging met trui-type. Ook neem je graag een warme kruik mee je bed in. Alles voor warmte en gezelligheid!

Type 4: Het korte pyjama met dikke deken-type

Dit type maakt zich eigenlijk niet zo druk om pyjama’s in de winter. Jij blijft gewoon je korte zomerpyjama’s dragen en gooit in plaats daarvan een extra deken over je bed heen. Zo blijf je toch ook lekker warm? Shorts, hemdjes, shirts, alles ligt door elkaar in je kast. Dat maakt je eigenlijk niks uit, jij slaapt toch wel lekker. En als je het toch koud krijgt trek je gewoon alsnog dikke sokken aan. No problem.

Welk type ben jij?