What’s in your bag – Anne

Kun je iets vertellen over jezelf?

Yes, ik ben Anne Pasterkamp en ik ben 24 jaar. Ik werk bijna 1,5 jaar iedere maandag voor Huis van Belle. Ik zit in de redactie van het de Belle. En ik schrijf iedere maand een blog over iets wat te maken heeft met sporten.

Dinsdag tot en met vrijdag werk ik bij het Leger des Heils in Amsterdam, waarbij ik mensen begeleid die het moeilijk hebben in de maatschappij.
De afwisseling tussen de hulpverlening en tussen de redactie van Belle vind ik erg leuk, het geeft me veel energie!

Ik woon al 3,5 jaar in Amsterdam. De stad van mijn dromen! En ik ben onwijs verliefd op Nick. De man van mijn dromen!
Ik houd van sporten en van lachen, ik houd niet van koken en van stil zitten.

Hoe kom je aan je tas?

Deze tas heb ik voor mijn 23ste verjaardag gekregen. Voor mijn werk is het handig als ik een rugtas heb, omdat ik veel heen en weer fiets. Mijn vriend had al een tijdje precies z’n tas en daar was ik een beetje jaloers op. Daarom heb ik hem voor mijn verjaardag gevraagd en ook gekregen :D Het grappige is dat mijn moeder PRECIES DEZELFDE tas voor mij heeft gekocht als die mijn vriend heeft, haha! Gelukkig is het nog niet gebeurd dat ik per ongeluk met zijn tas op stap ging, maar heel ideaal is het niet.

anne-whats-in-my-bagWat zit er allemaal in je tas?

Dat wisselt heel vaak! Ik heb best veel tassen, dus ik probeer een tas te kiezen die leuk staat bij mijn kleding. Als ik haast heb, pak ik gewoon de eerste tas die ik kan vinden. Omdat ik verschillende tassen heb, pak ik iedere ochtend mijn tas in en iedere avond weer uit. Ik pak alleen in wat ik die dag nodig heb. Wat ik altijd bij me heb, is mijn privé-telefoon, wat los geld en mijn agenda van het Leger des Heils. Vaak heb ik ook de telefoon van mijn werk mee. Een pen, vaseline, kauwgom en parfum ontbreken ook nooit. En een tampon, daar probeer ik altijd extra op te letten!

Vergeet je wel een wat?

Ik probeer altijd heel bewust mijn tas in te pakken, omdat ik alleen maar de nodige dingen bij me heb. Als ik daarvan iets vergeet, heb ik er meteen ‘last’ van. Wat ik heel vaak vergeet is mijn portemonnee. Het nadeel daarvan is dat ik bijna nooit mijn paspoort bij me heb. Heel af en toe vergeet ik mijn agenda of kauwgom. Soms ga ik zelfs daarvoor terug naar huis. Oh ja, de oplader van mijn telefoon vergeet ik vaak. Heel irritant.

Hoe ziet je perfecte tas eruit?

Mijn perfecte tas is groot! Mijn perfecte tas is geen rugtas (die gebruik ik wel het meeste), maar een tas die over je schouder kan of gewoon aan je arm hangt. Ik houd niet van blingbling aan en op tassen, het liefste gewoon één kleur of materiaalsoort. Ik heb de droom om een keer een echte designer tas te kopen, maar daar moet ik eerst nog flink voor sparen. Mijn perfecte tas is groot! Mijn perfecte tas is geen rugtas (die gebruik ik wel het meeste), maar een tas die over je schouder kan of gewoon aan je arm hangt. Ik houd niet van blingbling aan en op tassen, het liefste gewoon één kleur of materiaalsoort. Ik heb de droom om een keer een echte designer tas te kopen, maar daar moet ik eerst nog flink voor sparen.