Woensdag winacties!

Op deze fijne woensdagmiddag kun jij weer iets winnen bij Huis van Belle! We verloten twee boeken onder alle geïnteresseerde girls.

Bijbels dagboek voor tieners… met autisme!

Dit toffe dagboek is speciaal geschreven en vormgegeven voor tieners met autisme. Het boek is geschreven door verschillende auteurs, maar onder redactie van Tera Voorwinden en Jenneke Wolvers. De omslag is helder en de binnenkant is heel prikkel-arm. De dagboekstukjes zijn geschreven in duidelijke taal. Er wordt gewerkt met een week- en dagthema. Nadat je het aangegeven Bijbelgedeelte hebt gelezen volgt er een stukje tekst waarin altijd dezelfde vragen worden beantwoord: wat staat er, wat betekent het, en wat betekent het voor jou? Als jij behoefte hebt aan dagboek wat inspeelt op jouw behoefte, vul dan het formulier hieronder in en kruis aan dat je dit boek graag wilt hebben.

God spreekt! Hoor jij Hem ook?

Dit boekje is geschreven door Roos Koelewijn. Ze schrijft hierin over haar eigen zoektocht om Gods stem te horen en neemt je mee in haar ervaringen hierin. Ze gaat in op vragen als: waarom spreekt God, hoe klinkt Gods stem, en: hoe weet ik of iets van God komt en niet van mijzelf? Er staan tussendoor kleine stukjes getuigenis in van andere christenen. Een fijn en klein bemoedigend boekje! Wil jij dit boekje graag lezen? Kruis dan deze titel aan in het winformulier onderaan!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Headerphoto by Plush Design Studio on Unsplash