Woensdagmiddag – antiverveeltips

Het is woensdagmiddag! Grote kans dat je vrij bent. Geen idee wat je moet doen? Floortje heeft weer een paar leuke tips voor je!

1. Download een gratis foto app. (zoals instagram) waar je leuke foto’s mee kunt maken. Ga vervolgens met je vriendinnen naar de stad, het bos of het strand en maak je eigen foto-shoot.
2. Haal de kralendoos van zolder (of leen wat kralen van je nichtje) zoek een paar vrolijk gekleurde touwtjes en maak alvast een paar vrolijke zomerarmbandjes. Ook leuk om te verkopen op Koninginnedag. Tip: zoek op het strand naar schelpen en spuit ze goud of zilver als bedeltjes.
3. Je denkt misschien “wat is dit een vreemde tekening!” dat klopt ook, want hij is gemaakt zonder te kijken! Ga met je vriendin tegenover aan tafel zitten. Plak beide een papier met tape vast onder te tafel. Pak een aantal stiften en/of potloden en probeer je vriendin na te tekenen. Pas als julle alletwee klaar zijn, mag je kijken hoe jullie tekeningen zijn geworden.. hihi

4. Bak samen met vriendinnen een heleboel cupcakes. Versier ze met verschillende toppings zoals witte-chocolade-crème, verkruimelde chocolate-chip-koekjes of vers fruit.
5. Organiseer een pyjamaparty! Nodig al je vriendinnen uit, vraag of iedereen iets lekkers en zijn pyjama mee wilt nemen, zorg voor vrolijke muziek, een grote pot thee en een leuke romantische film..
6. Maak je eigen kwartetspel als cadeautje voor jezelf of voor een jarige vriendin. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld zelfgemaakte foto’s of tekeningen en bedenk je eigen teksten. “Mag ik van jou.. van de meest vreselijkste outfits ooit.. de soepjurk van mevrouw De Vries van Geschiedenis?”

Deze blog werd geschreven door Floortje