Wordt dit de nieuwste zomerhit van Armin van Buuren?

Vorig jaar heeft Armin van Buuren een grote zomerhit gescoord met het nummer ‘Sunny Days’. Een luchtig liedje met een fijne beat. Armins nieuwste single heet ‘Therapy’. De vocals zijn ingezongen door James Newman. De Britse James is nog niet zo bekend in Nederland, maar wellicht is dit zijn doorbraak.

// I can’t dance, ‘cause my feet won’t let me
And I can’t love, ‘cause my heart won’t let go
I can’t tell no one the way I really feel
‘Cause I don’t feel nothing no more //

Dit liedje gaat over het liefdesverdriet van James. Hij kan niet meer dansen, want zijn voeten willen niet meer meewerken. Hij kan ook niet meer liefhebben, want zijn hart wil dat niet meer. Het doet teveel pijn. James kan niet meer over zijn gevoel te praten. Hij kan niet meer voelen.


// And I came here
To remember what It’s like
To hold someone
And then I saw you dancing on your own and…. //

James zingt dat hij hier naartoe is gekomen om zich te herinneren hoe het was om iemand vast te houden. Toen zag hij dit meisje dansen en nu wil hij graag met haar in contact komen!

// You look like therapy
Exactly what I need
You’re where the darkness meets te light, yeah
The perfect remedy
To heal what’s hurting me
Come be the therapy for me
And me for you, tonight //

‘Jij ziet eruit als therapie. Precies wat ik nodig heb!’, aldus James. Dit meisje de perfecte oplossing voor de hartenpijn die James heeft. James wil contact met dit meisje, zodat hij over zijn liefdesverdriet heen komt. Dan kan zij de therapie voor hem zijn vannacht. En misschien heeft hij haar vannacht ook nog wel iets te bieden.

Eindscore

Oh, wat vind ik dit liedje dubbel. De beat is lekker en blijft hangen in mijn hoofd. Echt een zomerse hit! Maar die lyrics.. Ik kan er niet zoveel mee. Hoewel ik me best kan voorstellen dat seks met een onbekend meisje voor James een fijne manier is om over zijn liefdesverdriet heen te komen, vind ik dit een oplossing van niets. James wil weer leren voelen en heeft een mooi meisje gespot die iets bij hem oproept. ‘Jij ziet eruit als therapie. Kom je mee om vannacht mijn therapeut te zijn?’. Als hij echt ballen heeft, gaat hij naar een psycholoog om over zijn gevoel te praten. Dit heeft niets met liefdesverdriet te maken. Alleen met seks.

Wat vind jij van dit nummer?

Bron foto: By Odi Jin (Captured by me) [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia Commons

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 4 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!