Worst in me – Julia Michaels

Het lijkt erop dat Julia Michaels op een zwoele zomeravond haar band heeft opgetrommeld en op een dakterras heeft laten verzamelen. Daar hebben ze met z’n viertjes de videoclip van Worst in Me opgenomen. De setting en clip zijn simpel. Een stenen terras, een ondergaande zon en Julia en haar band. Juist door deze ‘simpele’ setting, ligt de focus op Julia en haar muziek. Slim bedacht!

// Remember when I used to be happy for you?
You could go out with your female friends and I’d be totally fine //

Julie blikt terug op haar relatie. ‘Weet je nog dat ik blij voor je kon zijn?’, zingt ze. Haar vriendje kon lol hebben met vrienden van het andere geslacht, zonder dat ze daar moeite mee had.

// Remember when you used to be happy for me?
You celebrate all my success without crossing a line //

‘Weet je nog dat jij blij voor mij kon zijn?’, zingt Julia nu over haar lover. Hij vierde alle successen met haar mee. Omdat Julia praat in de verleden tijd, is het duidelijk dat hun relatie er nu heel anders uitziet. Blijkbaar kunnen ze nu niet meer blij voor elkaar zijn en gunnen ze elkaar weinig. // Now, it’s like we’re scared of getting good
‘Cause we know the truth is that we could //

Ondanks dat ze weten dat hun relatie best zou kunnen werken wanneer ze er veel energie in zouden steken, heeft Julia het idee dat ze beide bang zijn om het goed te laten gaan.

// Yeah, we know that we might actually work
And the truth is that we could //

Julia zingt dat de waarheid is dat hun relatie écht zou kunnen werken. Maar dan moeten ze er wel energie in gaan steken.

// But maybe it’s the worst in me
That’s bringing out the worst in you //

Julia en haar boyfriend halen beide het slechtste in elkaar naar boven.

// I know we can fix these kinks
But the worst in me doesn’t want to work on things
But the best of me wants to love you
But the worst in me doesn’t want to //

Ondanks dat Julia weet dat hun ruzies kunnen oplossen, wil het slechte in haar daar niet aan werken. Maar het goede in haar wil zo graag van haar vriendje houden. Julia zit in een dilemma.

Wat vind jij: werken aan de relatie, of niet?

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 4 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!