Wraps – kip met honing-mosterd dressing

Zo’n anderhalf jaar geleden, in de zomervakantie, sprak ik af met een meisje. Ik kwam toen ook bij haar eten. Ze aten wraps met kipcorn, sla en honing-mosterd dressing. Ik hield toen niet van sla en… honing? Mosterd? Allebei niet lekker en hoe moet dat samen wel niet zijn? Tot ik aanschoof, en dan toch maar een wrap pakte, er een kipcorn opdeed, toch maar wat sla en saus, en er een hap van nam. Dit… was… heerlijk! Sindsdien eten wij het nog heel vaak!

wrap 

Aan de slag!

Stap 1: Maak de kipcorns klaar, dit kan in de frituurpan, in de oven of in de pan.

Stap 2: Leg de kipcorn in een bedje sla op de wrap, en doe daar wat saus op.

Stap 3: Tot slot doe je er nog komkommer en tomaatjes op, en rol je de wrap dicht.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Je kunt nu de wrap eten, heerlijk toch? Die combi! Heerlijk bij de lunch, als avondmaaltijd of gewoon als tussendoortje!

Lekker? Laat het me weten! Heb je zelf nog geëxperimenteerd met bijv. paprika op de wrap? Laat het dan ook weten, ik ben benieuwd hoe dat was!