Zomerse schoenen: instappers

Niet iedereen vind open schoenen even fijn, maar die sneakers zijn ook altijd zo warm in de zomer. Overweeg eens een paar instappers aan te schaffen. En nee, nou moet je niet denken aan de schoenen van je oma. Zelf heb ik laatst een paar Toms aangeschaft en oh boy, alleen maar liefde. Ze zitten heerlijk en zijn makkelijk aan en uit te trekken.

Espadrilles zijn mijn favoriet

De keuzes zijn eindeloos. Leer, canvas, kant, geweven… alles is mogelijk. Het liefst koop ik nog tien paar espadrilles erbij. Het liefst een heleboel van Saludos en nog meer Toms zijn altijd welkom. Ik heb hieronder 10 paar instappers uitgezocht. Met een goed paar kun je voorlopig een paar zomers vooruit.

Je zult mijn enthousiasme over Toms inmiddels wel hebben gemerkt. Persoonlijk ben ik heel erg fan van dit merk, natuurlijk vanwege hun superleuke schoenen, maar ook de maatschappelijke betrokkenheid van Toms. Voor elk paar schoenen dat jij koopt gaat er een nieuw paar schoenen naar iemand die ze harder nodig heeft dan wij of draag je bij aan veilig drinkwater, hulp bij geboortes of professionele oogoperaties voor arme mensen. Toms is vanaf het begin altijd heel transparant geweest over hun one for one policy en het is natuurlijk een prachtig idee dat jij, naast het krijgen van een nieuw paar schoenen ook een ander in nood kan helpen.

Instappers

Wat zijn jouw favoriete schoenen?

Heb je ons nieuwe zomerboek al gezien? Samen met Anne Sara hebben we een fantastisch boek gemaakt dat je wil hebben! Koop het nu in onze shop of krijg het gratis als je clublid bent! (Of je kiest voor onze toffe schoolagenda, dat wordt kiezen!)