BELLE Nights

BELLE NightsNIEUW!!  Get ready to connect, grow & worship.

Tijdens de BELLE Nights gaan we back to basic. Samen zingen en God aanbidden. Met elkaar de Bijbel induiken. Tijd voor nieuwe vriendschappen en het verdiepen van de connectie met elkaar. Samen gaan we een level dieper: geen grote show, maar elkaar uitdagen en bemoedigen. Samen verder groeien in ons geloof en onze identiteit. Together. Bolder. Braver. Stronger. Ben jij erbij?!

BELLE Nights zijn er speciaal voor meiden van 16 t/m 20+. Ben je iets jonger? Natuurlijk ben je ook dan van harte welkom.

De eerstvolgende BELLE Nights staan gepland op: 27 januari 2024 | 15 juni 2024

Wil je meer?

Geef je dan op voor BELLE Crew. Samen steken we onze handen uit de mouwen tijdens events en concerten. Enjoy nieuwe vriendschappen, heul veel gezelligheid, goeie gesprekken en het van betekenis zijn voor een ander. En dat alles terwijl je (gratis!) mee geniet van gave concerten en toffe events. Dit wil je niet missen! Het eerstvolgende event waar we ons met elkaar inzetten is het concert van Kari Jobe en Cody Carnes op vrijdag 20 oktober, RTM Stage Rotterdam.

Je geeft je op voor BELLE Crew door te mailen naar info@huisvanbelle.nl.  Vermeld je naam, leeftijd, mobiele telefoonnummer en motivatie bij je aanmelding. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.