BELLE Nights

NIEUW!!  Get ready to connect, grow & worship.

Tijdens de BELLE Nights gaan we back to basic. Samen zingen en God aanbidden. Met elkaar de Bijbel induiken. Tijd voor nieuwe vriendschappen en het verdiepen van de connectie met elkaar. Samen gaan we een level dieper: geen grote show, maar elkaar uitdagen en bemoedigen. Samen verder groeien in ons geloof en onze identiteit. Together. Bolder. Braver. Stronger. Ben jij erbij?!

De BELLE Nights zijn er speciaal voor meiden van 15 t/m 22 jaar. Ben je 22+ of nog net geen 15? Natuurlijk ben je ook dan van harte welkom.

Data: 23 september 2023 | 25 november 2023 | 27 januari 2024 | 15 juni 2024

Wil je meer?

Geef je dan op voor BELLE Crew via huisvanbelle.nl/belle-crew. Naast toegang tot de BELLE Nights ga je dan een jaar lang met BELLE mee op pad om meer te leren en te groeien. Je krijgt 4×2 masterclasses, de mogelijkheid om op de leukste plekken je talenten in te zetten en je te ontwikkelen plus een heleboel gezelligheid en leuke mensen om je heen.

BELLE Member Voordeel*

BELLE leden krijgen gratis! toegang tot de eerste BELLE Night op zaterdag 23 september 2024. Check snel je Member Newsflash of mail naar info@huisvanbelle.nl voor jouw persoonlijke kortingscode. Nog geen BELLE Member? Ga naar huisvanbelle.nl/join-the-club en word vandaag nog lid. 

*Je ontvangt € 5,- kassakorting op je ticketbestelling. Je persoonlijke kortingscode vul je in tijdens de laatste stap van het bestelproces. Korting kan niet met terugwerkende kracht verrekend worden.