Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.www.huisvanbelle.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van de site is © Huis van belle, alles is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt en gephotoshopt of komen van stocksites. Bronnen worden weergegeven. Het misbruiken of gebruiken van de foto’s of je voordoen als een van de bloggers van Huis van Belle op (profielen)sites zijn serieuze illegale zaken en er zullen stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Je mag alleen foto’s op je blog of site gebruiken mits je duidelijk teruglinkt naar www.huisvanbelle.nl en als je toestemming hebt van ons.

Alle bijbelteksten (tenzij anders vermeld) op onze website zijn ontleend aan De Nieuwe Bijbel Vertaling, © Nederlands Bijbelgenootschap (2004).

Huis van Belle behoudt zich het recht voor om zonder verklaring reacties te verwijderen als die niet in overeenstemming zijn met onze visie of niet opbouwend of relevant zijn.

Huisvanbelle.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van www.huisvanbelle.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Huisvanbelle.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van www.huisvanbelle.nl. Huisvanbelle.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op www.huisvanbelle.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteurs.

Vragen of twijfels? Mail.