Ledenservice

 

Algemeen

Ben je lid, maar ontvang je de BELLE Newsflash niet in je mailbox?

Is je mailadres gewijzigd, geef dat dan door via de knop “adreswijziging” hieronder. Als je je in het verleden hebt uitgeschreven voor de nieuwsbrief, klik dan hier om je opnieuw aan te melden.

Wijziging doorgeven

 

Nieuwste editie BELLE Magazine

De laatste editie van BELLE Magazine is begin december 2022 uitgekomen. In 2023 komt BELLE Magazine uit voor Pinksteren én in het najaar: een nieuwe megadikke uitgave met nóg meer fun, faith & more. BELLE Magazine wordt gratis bij onze leden thuisbezorgd.

Heb je je magazine op de verschijningsdatum nog niet binnen? Het kan zijn dat de post wat vertraging heeft. Heb je je magazine de vrijdag na deze datum nog steeds niet ontvangen, geef het dan hier door, zodat we kunnen zorgen dat je je magazine zo snel mogelijk alsnog ontvangt.

Is je BELLE beschadigd binnengekomen? Laat het ons weten. Je kunt dan ook aangeven of je een vervangend exemplaar wilt ontvangen.

Vragen?

Voor onze ledenadministratie werken we samen met Abonnementenland. Heb je een vraag over je betaling of gegevens, dan kun je via onderstaand formulier contact opnemen.
Heb je vragen over of aan Huis van Belle? Check de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, mail dan naar info@huisvanbelle.nl.