Over ons

BELLE zet zich in om tienermeiden (meiden in de middelbare schoolleeftijd, van ± 12-18 jaar) te versterken in hun identiteit en relatie met God. Naast tienermeiden hebben we in onze achterban o.a. ouders, kerken, jeugdleiders en organisaties.

Diverse on- en offline activiteiten ondersteunen onze missie. We onderscheiden daarin vier kernactiviteiten: Events, Magazine, Online en Producten. Fun & faith gaan daarbij hand in hand. We houden van echt en eerlijk, bieden inspiratie, verdieping en toerusting, werken met positieve rolmodellen en geven de meiden praktische tips en tools in handen om zelf keuzes te (leren) maken. We vinden het waardevol om de meiden van daaruit uit te dagen van betekenis te zijn voor anderen en de wereld om hen heen.

Huis van Belle kiest voor creatieve, verrassende en actuele manieren om aan te sluiten bij de leefwereld van tienermeiden. Meiden voelen zich daardoor gehoord en serieus genomen en zijn betrokken bij wat we doen.

 

BELLE Online

Onze online community biedt tienermeiden een uniek online platform met wekelijks nieuwe blogs, video’s, social interactie (@huisvanbelle) en een levendig forum. Onze website huisvanbelle.nl ontvangt zo’n 35.000 unieke bezoekers per maand. Daarnaast zijn we te vinden op Instagram, Youtube, Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest en hebben we een speciale Facebook-groep ‘Ouders van Tienermeiden’.

BELLE Magazine

Hét christelijke magazine voor tienermeiden met meer dan 50 pagina’s fun & faith.

BELLE Magazine verschijnt zes keer per jaar in een oplage van 3500 – 4500 stuks. Geschat bereik: 10.000 – 13.500.

BELLE leden krijgen BELLE magazine thuisbezorgd. Het magazine is daarnaast verkrijgbaar in de christelijke boekhandels en via onze webshop.

 

 

BELLE Events

Door het jaar heen is Huis van Belle in het land te vinden met stands, workshops, spreekbeurten en meer. Ons jaarlijks terugkerende event is de BELLE-dag: een inhoudelijk, gezellig, actief en creatief evenement voor zo’n 1000 tienermeiden. Daarnaast organiseren we ook kleinere events voor tienermeiden dan wel tienergroepen (m/v) en/of ouders/kerken/jongerenwerkers. Dit kunnen zowel inhoudelijke events zijn als events meer gericht op ontspanning en verbinding zoals een dag/avond uit en een combinatie daarvan.

 

BELLE Producten

Jaarlijks geven we diverse producten uit, zoals boeken, kaarten, sieraden, stationary en andere goodies. Een deel hiervan is in de reguliere boekhandels en online shops als bol.com verkrijgbaar. Andere producten zijn exclusief in onze eigen shop en tijdens evenementen te verkrijgen.

 

Stichting Huis van Belle is een vrijwilligersorganisatie onder leiding van directeur Joyce den Engelse.