Over ons

BELLE zet zich in om meiden te versterken in hun identiteit en relatie met God. Naast tienermeiden (meiden in de middelbare schoolleeftijd, ± 12 – 18 jaar), richt BELLE zich ook op meiden van 16 – 20±. Naast jongeren  hebben we in onze achterban o.a. ouders, kerken, jeugdleiders en organisaties.

Diverse on- en offline activiteiten ondersteunen onze missie. Onze focus ligt daarbij op real life connectie. Met de BELLE-dag, BELLE Nights en BELLE Crew zijn we in het land te vinden. Daarnaast ontwikkelen we regelmatig nieuwe producten en mag ook onze online community voor veel meiden van betekenis zijn. Fun & faith gaan hand in hand bij alles wat we doen. We houden van echt en eerlijk, bieden inspiratie, verdieping en toerusting, werken met positieve rolmodellen en geven de meiden praktische tips en tools in handen om zelf keuzes te (leren) maken. We vinden het waardevol om de meiden van daaruit uit te dagen van betekenis te zijn voor anderen en de wereld om hen heen.

BELLE kiest voor creatieve, verrassende en actuele manieren om aan te sluiten bij de leefwereld van tienermeiden. Meiden voelen zich daardoor gehoord en serieus genomen en zijn betrokken bij wat we doen.

 

BELLE Online

Onze online community biedt tienermeiden een uniek online platform. We zijn te vinden op Instagram, Youtube, Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest en hebben we een speciale Facebook-groep ‘Ouders van Tienermeiden’.

BELLE Magazine

BELLE heeft al 50 edities uitgebracht van hét christelijke magazine voor tienermeiden. Het magazine is verkrijgbaar via onze webshop, tijdens onze events en in de christelijke boekhandels. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer er weer een nieuw product uitkomt.

 

 

BELLE Events

Door het jaar heen is BELLE in het land te vinden met stands, workshops, spreekbeurten en meer. Ons jaarlijks terugkerende event is de BELLE-dag: een inhoudelijk, gezellig, actief en creatief evenement voor zo’n 1000 tienermeiden. Daarnaast organiseren we ook kleinere events voor tienermeiden dan wel tienergroepen (m/v) en/of ouders/kerken/jongerenwerkers. Dit kunnen zowel inhoudelijke events zijn als events meer gericht op ontspanning en verbinding zoals een dag/avond uit en een combinatie daarvan. Nieuw zijn de BELLE Nights, speciaal voor meiden van 16 – 20+. En BELLE Crew waarmee we samen naar events gaan en vol gezelligheid de handen uit de mouwen steken om van betekenis te zijn voor anderen.

 

BELLE Producten

Jaarlijks geven we diverse producten uit, zoals boeken, kaarten, sieraden, stationary en andere goodies. Een deel hiervan is in de reguliere boekhandels en online shops als bol.com verkrijgbaar. Andere producten zijn exclusief in onze eigen shop en tijdens evenementen te verkrijgen.

 

Stichting Huis van Belle is een vrijwilligersorganisatie onder leiding van directeur Joyce den Engelse.