Huis van Belle clublid

Supertof dat je lid wilt worden van Huis van Belle! Vul het formulier in en lees hieronder nog even de voorwaarden door. Wil je Belle cadeau geven? Vul dan het cadeauformulier in!

Het lidmaatschap kost € 32,50 per jaar en gaat in vanaf de eerste dag van de volgende maand. Je lidmaatschap loopt minimaal 1 jaar en tot wederopzegging. Als Belle naar een adres buiten Nederland moet dan kost het € 44,50 i.v.m. de extra verzendkosten. De nieuwsbrief, het welkomstcadeau (als daar voor gekozen is) en het verjaardagscadeautje sturen we pas nadat het lidmaatschap is ingegaan.

Als je nu lid wordt, kun je kiezen voor het volgende welkomstcadeau: 

  • Belle Bullet Journal t.w.v € 8,95

Let op: als ervoor kiest om een welkomscadeau te ontvangen, betaal je zelf hiervoor de verzendkosten. De verzendkosten voor het welkomstcadeau binnen Nederland zijn € 4,-. Naar het buitenland zijn de verzendkosten voor het welkomstcadeau €13,00. Deze kosten worden bij de eerste maand geïncasseerd.

Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Het lidmaatschap is voor minimaal 1 jaar, daarna wordt het automatisch verlengd. Informatie over opzeggen vind je hier.

Let op: er gaat soms iets mis met het insturen van het formulier. Check je mailbox (ook je spam) om te zien of je een bevestigingsmail hebt gehad. Als je die hebt gekregen is je aanmelding pas echt goed bij ons binnen gekomen. Tips: vul het formulier in op de computer (niet op je telefoon). Gebruik daarbij (bij voorkeur) Chrome of FireFox en zorg dat alle updates geïnstalleerd zijn.