Join the club!


Exclusief voor BELLE-leden:

BELLE Magazine als eerste in handen en gratis thuisbezorgd
♥ BELLE Newsflashes met sneak previews, exclusieve winacties, tips, give away’s en meer
♥ Een (digitaal) verjaardagscadeautje
♥ Als eerste op de hoogte van nieuwe BELLE Events én korting op je toegangskaartjes
♥ Speciale acties op BELLE Producten
♥ Toegang tot ons BELLE Online Forum waar je met andere BELLE-meiden kunt kletsen over van alles en nog wat

Laat je verrassen en word lid voor maar € 35,95 per jaar* of geef een lidmaatschap cadeau.


⇓ Steun BELLE en word lid ⇓

Heb je een vraag over lid worden of iets anders? Lees ook de meestgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij of heb je aanvullende vragen, mail naar info@huisvanbelle.nl.

 

Tip: Giftgevers krijgen korting!

Steun je ons met een maandelijkse gift? Vanaf een gift van € 5,95 per maand bieden we je de mogelijkheid voor het ontvangen van 10% korting op het BELLE membership.

  • Ga naar huisvanbelle.nl/steun-hvb
  • Klik op: bouw mee met een gift
  • Geef aan dat je graag gebruik maakt van de kortingsmogelijkheid op het lidmaatschap
  • Je ontvangt van ons een mail met de kortingscode waarmee je je kunt aanmelden.

N.B. Ben je al lid, geef het op het giftenformulier aan bij de opmerkingen (o.v.v. je lidmaatschapsnummer), dan verwerken wij de korting vanaf moment van aangeven.

 

 

 

*De kleine lettertjes  Opzegging: je wordt altijd lid voor minimaal 1 jaar. Wanneer je een lidmaatschap afsluit voor jezelf of iemand op jouw woonadres, wordt je lidmaatschap na het eerste jaar automatisch verlengd tot wederopzegging. Bij opzegging dien je rekening te houden met een opzegtermijn van 2 maanden. Geef je een lidmaatschap cadeau aan iemand op een ander woonadres, dan wordt het abonnement na 1 jaar automatisch stopgezet en krijgt de cadeau-ontvanger een leuke aanbieding om zelf het lidmaatschap voort te zetten. Verzending buiten Nederland: sluit je een lidmaatschap af voor iemand met een verzendadres buiten Nederland, dan betaal je voor het lidmaatschap € 47,95 per jaar i.v.m. de extra verzendkosten. Ledenservice: via onze ledenservice-pagina kun je allerlei zaken rondom je lidmaatschap zelf regelen. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van een adreswijziging, het opvragen van je abonneenummer, een melding maken dat het magazine niet is aangekomen en het opzeggen van je lidmaatschap. Bevestiging: na het voltooien van je aanmelding ontvang je per mail een bevestiging van je lidmaatschap. Ontvang je deze mail niet, check dan je spam of neem contact met ons op om na te gaan of je aanmelding in goede orde is ontvangen.