Join the club!


Benieuwd naar jouw BELLE ledenvoordeel in 2023?

♥ BELLE Member Pakket: in februari valt een speciaal member pakket t.w.v. € 25,- op je deurmat. Vol voordeel, leuke goodies en extra’s om het hele jaar door van te genieten.

♥ BELLE Magazine: ben je al bekend met BELLE Magazine? In 2023 krijgt de BELLE een heel nieuw jasje: wel drie keer zo dik en dus nóg meer fun, faith & more. Deze megadikke BELLE komt uit voor Pinksteren én in het najaar. BELLE members krijgen de magazines als eerste in handen en gratis thuisbezorgd.

BELLE Events: als member ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe BELLE Events én krijg je korting op je toegangskaartjes voor onder andere de BELLE-dag en BELLE in concertBen jij erbij op 25 maart 2023? Tickets bestel je via events.huisvanbelle.nl

BELLE Crew: in september starten we met BELLE Crew: dé community voor meiden van 15 t/m 21 jaar. Met masterclasses, workshops, toffe events, onvergetelijke ervaringen, leuke nieuwe vriendschappen en gave kansen om jezelf te ontwikkelen. Fun, faith & more het héle schooljaar door. Members krijgen bij opgave korting op de deelnameprijs. De inschrijving opent tijdens de BELLE-dag op 25 maart 2023. Geef jij je op?!

BELLE Bijbelleesrooster 2.0: duik met ons mee de Bijbel in voor een inspirerende en onvergetelijke vakantietijd, gewoon vanaf jouw eigen (vakantie)bank. In juli ontvang je een superleuk en handig bijbelleesrooster t.w.v. 7,95 gratis thuis!

Laat je verrassen en word lid voor maar € 35,95 per jaar* of geef een lidmaatschap cadeau.


⇓ Steun BELLE en word lid ⇓

Heb je een vraag over lid worden of iets anders? Lees ook de meestgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij of heb je aanvullende vragen, mail naar info@huisvanbelle.nl.

 

Tip: Giftgevers krijgen korting!

Steun je ons met een maandelijkse gift? Vanaf een gift van € 5,95 per maand bieden we je de mogelijkheid voor het ontvangen van 10% korting op het BELLE membership.

  • Ga naar huisvanbelle.nl/steun-hvb
  • Klik op: bouw mee met een gift
  • Geef aan dat je graag gebruik maakt van de kortingsmogelijkheid op het lidmaatschap
  • Je ontvangt van ons een mail met de kortingscode waarmee je je kunt aanmelden.

N.B. Ben je al lid, geef het op het giftenformulier aan bij de opmerkingen (o.v.v. je lidmaatschapsnummer), dan verwerken wij de korting vanaf moment van aangeven.

 

 

 

*De kleine lettertjes  Opzegging: je wordt altijd lid voor minimaal 1 jaar. Wanneer je een lidmaatschap afsluit voor jezelf of iemand op jouw woonadres, wordt je lidmaatschap na het eerste jaar automatisch verlengd tot wederopzegging. Bij opzegging dien je rekening te houden met een opzegtermijn van 2 maanden. Geef je een lidmaatschap cadeau aan iemand op een ander woonadres, dan wordt het abonnement na 1 jaar automatisch stopgezet en krijgt de cadeau-ontvanger een leuke aanbieding om zelf het lidmaatschap voort te zetten. Verzending buiten Nederland: sluit je een lidmaatschap af voor iemand met een verzendadres buiten Nederland, dan betaal je voor het lidmaatschap € 47,95 per jaar i.v.m. de extra verzendkosten. Ledenservice: via onze ledenservice-pagina kun je allerlei zaken rondom je lidmaatschap zelf regelen. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van een adreswijziging, het opvragen van je abonneenummer, een melding maken dat het magazine niet is aangekomen en het opzeggen van je lidmaatschap. Bevestiging: na het voltooien van je aanmelding ontvang je per mail een bevestiging van je lidmaatschap. Ontvang je deze mail niet, check dan je spam of neem contact met ons op om na te gaan of je aanmelding in goede orde is ontvangen.