Workshops en spreken

Je kunt Huis van Belle uitnodigen als spreker voor je jeugdavond, evenement, gastles of voor het organiseren van een complete meidenavond! We hebben veel ervaring, op Opwekking, New Wine en Like Jesus bijvoorbeeld. Van 15 tot 1500 meiden. Door ons werk voor Huis van Belle weten we wat meiden bezighoudt. Dit is interessant voor jeugdgroepen, jeugdleiders, meiden zelf maar ook voor ouders, vrouwen en organisaties die iets met tieners willen bereiken.

Hieronder vind je de thema’s waarover we spreken maar we spreken ook op aanvraag dus neem zeker even contact op (onderaan vind je hoe je contact kunt opnemen met ons)! Onze spreekbeurten kenmerken zich door: authenticiteit, contact, persoonlijkheid, Bijbelgetrouw, interactief.

Perfect, just as you are

We zijn allemaal geschapen naar het beeld van God. Wat zegt dat over ons? En hoe kun je jezelf dan mooi vinden? Gods liefde voor ons is zo ongelooflijk groot, die delen wij graag met je!

newwine

Jouw levensboek

In deze creatieve workshop die we zowel voor meiden als vrouwen geven, leer je jouw unieke levensboek (naar Psalm 139) kennen en laten we zien hoe je met witte én zwarte bladzijden omgaat.

Jouw identiteit

Wie bepaalt wie jij bent? Durf je eigen unieke zelf te zijn! Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen, zegt Loesje. En zo is het. Ontdek wat de Bijbel zegt over wie jij bent!

Huis van Belle-0511

De kracht van woorden

Huis van Belle wil meiden helpen zichzelf te worden om van betekenis te zijn voor anderen om hen heen. Hoe doe je dit? Hoe kun jij zegenend bezig zijn met de talenten die jou gegeven zijn?

Seks

Welke keuzes maak je en waarom? Nee, wij doen geen workshop waarin we vertellen hoe ver je zou moeten gaan of niet. Wij helpen je bij het maken van de keuzes die jij samen met God maakt.

Staande blijven in een warrige wereld

Veel tieners en jonge vrouwen voelen zich overweldigd door de drukte, keuzestress, gevoel niets te willen missen. Maar een leven met God betekent ja zeggen tegen Hem en nee tegen heel veel andere dingen. Hoe maak je scherpe keuzes die goed zijn voor jezelf en je omgeving?

image-2016-08-16

Moeders en dochters

De meest speciale band maar ook ingewikkeld. De oprichtster van Huis van Belle, Eline Hoogenboom, schreef er zelfs een boek over. Ze deelt haar kennis over tienermeiden en hun behoeften en haar eigen persoonlijke ervaringen.

image-2016-08-16 (1)

Masterclass (online) ondernemen

Door het online en offline ondernemen, het in de markt zetten van een blad en succesvol neerzetten van een concept heeft ons team veel ervaring en deelt dat graag. Over wat wel en niet werkt online, hoe je een blad maakt, welke eigenschappen je als ondernemer moet hebben en tips en tricks om het ook (online) te maken!

Bij Huis van Belle werken jonge vrouwen die allemaal hun eigen verhaal hebben. Dat verhaal delen we graag. Zoeken naar je identiteit in God, je geliefd gaan voelen, het is een proces met vallen en opstaan en daar zijn we eerlijk over. Geen gelikte successtory, wel kwetsbaarheid en genade!

Wil je Huis van Belle boeken of meer informatie? Mail dan naar info@huisvanbelle.nl en vermeld alvast:

  • Om wat voor spreekbeurt/evenement het gaat.
  • Hoeveel meiden/ouders/tieners je verwacht en wat de leeftijd en doelgroep precies is
  • Welke datum (en welk dagdeel)
  • Wat je verwacht en wilt
  • De kerk of organisatie waaruit het wordt georganiseerd

Testimonials:

“Ik heb geleerd wie je echt bent. Ik vond het geweldig en weet dat ik mezelf nu echt mooi mag vinden!” Nynke (15)

“Zelfs als lerares vond ik het eng om over de catwalk te lopen voor het oog van mijn leerlingen. Wat een eye-openers en goede gesprekken. Heb ervan genoten!” Ellen, lerares openbare school

“Ik was onder de indruk van de wijze waarop Eline dit voor vele van de aanwezigen levensgrote onderwerp bracht. Mijn complimenten. Eline heeft hen echt wat handvatten gegeven om verder te gaan in die voor hen zo wezenlijk belangrijke relatie.” Gerrie Reijersen van Buuren, contextueel therapeut