Steun HvB

Te gek dat je wilt investeren in de levens van tienermeiden!

Jouw bijdrage is van onschatbare waarde
Elke week werkt ons team van vrijwilligers hard voor onze missie: tienermeiden versterken in hun identiteit en relatie met God. Bouw je mee?!

Financieel Met de inkomsten die we werven uit alles wat we doen, dekken we ongeveer de helft van onze kosten. Dan blijft er nog een financiële uitdaging over. Daarvoor hebben we betrokken meebouwers nodig. Jouw financiële bijdrage zorgt er voor dat ons het werk onder de meiden van ons land kan doorgaan. Met je bijdrage help je onder meer ons online platform Huis van Belle te bekostigen, maak je mogelijk dat we Belle Magazine voor de meiden kunnen blijven uitgeven, mooie events kunnen organiseren zoals de Belle-dag én ook andere mooie dingen kunnen doen voor en met de meiden.

Lees hier de persoonlijke verhalen van meiden over hoe Huis van Belle hen geholpen heeft.

Wat kun je doen?

  1. Steun ons met een maandelijkse gift van € 5,- of meer. Dit kan als privé-persoon, maar uiteraard ook als kerk, bedrijf of organisatie.
  2. Houd in je kerk of gemeente een collecte voor Huis van Belle in uw gemeente. Voor meer informatie of materialen: info@huisvanbelle.nl.
  3. Geef een eenmalige gift via de Givt-app of bijgaande QR-code. GIVT Of maak een gift over naar rekeningnummer NL27TRIO 0198005458 t.n.v. Stichting Huis van Belle.
  4. Verras een tiener in uw omgeving met een abonnement op Huis van Belle en leuke producten uit onze shop.

Gebed 

We zijn heel dankbaar wanneer je voor ons, ons werk én de tienermeiden van ons land wilt bidden.

Inzet

Word vrijwilliger bij Huis van Belle. We hebben een diversiteit aan mogelijkheden om praktisch van betekenis te zijn: van blogger voor ouders tot aan marketing, vormgeving en klantenservice. Voor ieder wat wils ;-).

Het is ook mogelijk om als bedrijf tijd en inzet te geven en daarmee maatschappelijk betrokken te zijn bij een belangrijke doelgroep. Neem contact op via info@huisvanbelle.nl voor de mogelijkheden.

Ambassadeur

Ook wanneer je niet in de gelegenheid bent om ons financieel of met inzet te steunen, kunt je van betekenis zijn als ambassadeur:

* Vertel mensen in jouw omgeving over Huis van Belle en ons werk
* Bid voor Huis van Belle en de meiden van ons land

 

Ja! Ik word meebouwer (klik hier)