Steun ons!

Met BELLE zetten we ons in om tienermeiden en jonge vrouwen te versterken in hun identiteit en relatie met God. Elke week werken we met een team van vrijwilligers aan het uitvoeren van onze missie. Jouw bijdrage is hierbij van onschatbare waarde. 

Word daarom vandaag nog Vriend(in) van BELLE!

Financieel bijdragen kan als privé-persoon en uiteraard ook als kerk, bedrijf en organisatie.

Maandelijkse gift

Eenmalige gift

Liever geven via de Givt-app? Scan dan de QR-code of zoek Huis Van Belle op in de app.

Of maak uw gift over naar rekeningnummer NL27TRIO 0198005458 t.n.v. Stichting Huis van Belle.

 

Wat kun je nog meer doen?

1) Verras een tiener in uw omgeving met leuke producten uit de BELLE Webshop.

2) Houd een collecte voor BELLE in uw kerk of gemeente.

Voor beschikbare materialen kunt u contact opnemen via info@huisvanbelle.nl.

3) Steun ons met gebed 

Niets is zo krachtig als gebed. Daarom willen we je vragen om voor ons, ons werk én de tienermeiden van ons land te bidden.

4) Steun ons als vrijwilliger

Word onderdeel van ons supergezellige vrijwilligersteam! We hebben allerlei leuke vacatures. Ben jij een waar schrijftalent, een held in het organiseren van events of juist een creatieve alleskunner? Kijk snel of er een vacature bij staat die jou aanspreekt! Zie je niet zo snel een match? Mail je open sollicitatie naar info@huisvanbelle.nl en misschien ontmoeten we elkaar binnenkort!

5) Steun ons als bedrijf

Het is ook mogelijk om als bedrijf tijd en inzet te geven en daarmee maatschappelijk betrokken te zijn bij een belangrijke doelgroep. Dit kan financieel, maar ook door donatie van tijd, producten of inzet van personeel. Ook bieden we mogelijkheden om online en tijdens onze events te adverteren. Interesse? Neem contact op via info@huisvanbelle.nl voor de mogelijkheden.

6) Steun ons als Ambassadeur

Ook wanneer je niet in de gelegenheid bent om ons financieel of met inzet te steunen, kunt je van betekenis zijn als ambassadeur. Wij vinden het altijd supergaaf om te horen wat BELLE voor meiden (en hun omgeving) betekent. En we weten dat andere mensen daar ook enthousiast van worden. We willen je daarom uitnodigen om ambassadeur van BELLE te worden.

* Vertel mensen in jouw omgeving over BELLE en ons werk en laat hen weten hoe zij ons kunnen ondersteunen.
* Like, tag en deel. Volg ons op onze social media kanalen, waaronder: Instagram, LinkedIn en Facebook. Like, tag en deel, want we vinden het gaaf om voor zoveel mogelijk mensen van betekenis te kunnen zijn!
* Organiseer een leuke sponsoractie, een collecte of daag mensen in je omgeving uit om Vriend(in) van BELLE te worden of een gift te geven via de Givt-app.
* Tip mensen op onze vacatures en de mogelijkheid om leuke BELLE producten cadeau te geven.

 

Bouw je mee?!

Samen zijn we BELLE, samen staan we sterk.

#samenBELLE

Lees hier persoonlijke verhalen van meiden over hoe BELLE hen geholpen heeft.