Steun ons!

Als Huis van Belle willen we tienermeiden laten zien hoe mooi ze zijn. We zetten ons in om tienermeiden te versterken in hun identiteit en relatie met God. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Lees hier persoonlijke verhalen van meiden over hoe Huis van Belle hen geholpen heeft.

Elke week werken we met een team van vrijwilligers aan het uitvoeren van onze missie. Dit doen we op diverse manieren: met Belle Magazine, Belle Online, Belle Events en Belle Producten.

Jouw bijdrage is daarbij van onschatbare waarde.

 

Wat kun je doen?

 

1) Steun ons financieel

Voor ons werk zijn we afhankelijk van financiële steun. Met de inkomsten die we werven uit onze activiteiten, dekken we een gedeelte van onze kosten. Dan blijft er echter nog een financiële uitdaging over. Daarvoor hebben we betrokken meebouwers nodig. Dit kan als privé-persoon en uiteraard ook als kerk, bedrijf en organisatie.

Financieel bijdragen kan onder meer op de volgende manieren:

  1. Bouw mee met een maandelijkse gift. Dit kan al vanaf € 5,- per maand.
  2. Bouw mee door het geven van een eenmalige gift. Dit kan via de Givt-app / bijgaande QR-code. Of maak uw gift over naar rekeningnummer NL27TRIO 0198005458 t.n.v. Stichting Huis van Belle.
  3. Verras een tiener in uw omgeving met een abonnement op Huis van Belle en leuke producten uit onze shop.
  4. Houd een collecte voor Huis van Belle in uw gemeente.Voor beschikbare materialen, kunt u contact opnemen via info@huisvanbelle.nl.

Tip: Giftgevers krijgen korting!

Steun je ons met een maandelijkse gift? Vanaf een gift van € 5,95 per maand bieden we je de mogelijkheid voor het ontvangen van 10% korting op het BELLE membership. Geef in het formulier aan dat je graag gebruik maakt van de kortingsmogelijkheid op het lidmaatschap. Je ontvangt dan van ons een mail met de kortingscode waarmee je je kunt aanmelden. N.B. Ben je al lid, geef dit op het giftenformulier aan bij de opmerkingen (o.v.v. je lidmaatschapsnummer), dan verwerken wij de korting vanaf moment van aangeven.

 

2) Steun ons met gebed 

Niets is zo krachtig als het gebed. Daarom willen we je vragen om voor ons, ons werk én de tienermeiden van ons land te bidden.

 

3) Steun ons als vrijwilliger

Word onderdeel van ons supergezellige vrijwilligersteam! We hebben allerlei leuke vacatures. Ben jij een waar schrijftalent, een held in het organiseren van events of juist een creatieve alleskunner? Kijk snel of er een vacature bij staat die jou aanspreekt! Zie je niet zo snel een match? Mail je open sollicitatie naar info@huisvanbelle.nl. En misschien ontmoeten we elkaar binnenkort!

Het is ook mogelijk om als bedrijf tijd en inzet te geven en daarmee maatschappelijk betrokken te zijn bij een belangrijke doelgroep. Neem contact op via info@huisvanbelle.nl voor de mogelijkheden.

 

4) Steun ons als bedrijf

Het is ook mogelijk om als bedrijf via Huis van Belle maatschappelijk betrokken te zijn bij een belangrijke doelgroep. Dit kan financieel, maar ook door donatie van tijd, producten of inzet van personeel. Ook bieden we mogelijkheden om in ons magazine en online te adverteren. Interesse? Neem contact op via info@huisvanbelle.nl voor de mogelijkheden.

 

5) Steun ons als Ambassadeur

Ook wanneer je niet in de gelegenheid bent om ons financieel of met inzet te steunen, kunt je van betekenis zijn als ambassadeur. Wij vinden het altijd supergaaf om te horen wat Belle voor meiden (en hun omgeving) betekent. En we weten dat andere mensen daar ook enthousiast van worden. We willen je daarom uitnodigen om ambassadeur van Belle te worden.

* Vertel mensen in jouw omgeving over Huis van Belle en ons werk en laat hen weten hoe zij ons kunnen ondersteunen.
* Bid voor Huis van Belle en de meiden van ons land
* Volg ons op onze social media kanalen, waaronder: Instagram, LinkedIn en Facebook. Like, tag en deel. Want we vinden het gaaf om voor zoveel mogelijk mensen van betekenis te kunnen zijn!
* Organiseer een leuke sponsoractie, een collecte of daag mensen in je omgeving uit om meebouwer te worden of een gift te geven via de Givt-app
* Tip mensen op onze vacatures en de mogelijkheid om een Belle-lidmaatschap cadeau te geven.

 

Bouw je mee?!

Samen zijn we BELLE, samen staan we sterk.

#samenBELLE