Najaar make-up trends

Beauty is back in town. Niet dat het ooit weg was, maar toch. Check hier de nieuwste trends, smeersels en kleurtjes voor het komende najaar!

New York, I Love You

Essence neemt je mee naar the Big Apple. Alle nieuwe producten zijn geïnspireerd door New York, New York. Alles glanst en glittert in klassieke kersttinten. Rood en groen met zilveren, gouden, beige en roze accenten voor het feestelijke effect. Voor de echte durfal: gebruik een beetje shimmering body powder om je sleutelbenen en jukbenen mee te accentueren.

essenceny1bw

Experimenteer eens met kleuren! Gebruik een oogpotlood met een blauw of gouden kleurtje in plaats van zwart, brui of grijs. Het klinkt misschien een beetje gewaagd, maar ik zag het laatst bij een vriendin en het stond heel leuk. Een subtiele eye-catcher!

essenceny2bw

Een handige tip: heb je weleens lippenstift op? Smeer het niet direct op je lippen, maar smeer eerst een beetje op het topje van je middelvinger. Dep dat op je lippen. Dat ziet er veel natuurlijker uit! En als er dan nog iets op je vinger zit, kun je dat een klein beetje op je wangen deppen. Hetzelfde idee als een blusher, maar het scheelt weer wat ruimte in je tas(je).

Winter Shine

Ga je liever voor romantisch in plaats van feestelijk? Dan heb je ook keus genoeg. Ga voor rode kleuren gecombineerd met zachte abrikoostinten, klassiek mauve met lavendel. Stralend goud en glinsterend parelmoer voor net dat beetje extra glamour. En alles met een romantisch bloemmotiefje op de verpakking.

poeder

Zelfs alle beautyaccesoires zijn très romantico. Een klein handspiegeltje met een versierde buitenkant in art nouveaux stijl en een ouderwetse, glazen pompflacon met geurende poeder om highlights mee te creëren op je hals en gezicht. Ook leuk om daarna opnieuw te vullen met bodyspray of parfum. Erg fancy.

makeupcatrice

Is dit je allemaal toch wat teveel gedoe? Lak dan gewoon je nagels in een fleurige kleur en je bent klaar om te gaan én helemaal hip en trend-verantwoord (niet dat uitmaakt, maar misschien geeft het je een extra boost). Wil je iets meer fun? Probeer dit eens!

Een handige tip: kun je niet netjes lakken? Geen zorgen, je bent niet de enige. Ik doe maar wat en haal daarna de uitgeschoten plekjes er met een wattenstaafje of tandenstoker af. Zie je er niets meer van!

nagellak

Verlanglijstje

Op mijn verlanglijstje staan de gouden eye-liner, een roze lipstick en de glazen pompflacon!

Wat is jouw favoriet voor dit najaar?

Deze blog werd geschreven door Coby