De stijl van Miley Cyrus

Voordat Miley Cyrus haar haar knipte en verfde, was ik altijd fan van haar en nog steeds vind ik haar kledingstijl erg leuk. Veel mensen vinden Miley niet zo leuk en dat snap ik ook wel, maar ik vind haar kledingstijl wel erg leuk. Ze draagt vaak stoere en casual outfits, die ze dan meer chique maakt door eer classy accesoires bij te dragen en daar houd ik persoonlijk wel van.

miley cyrus street

 

Omdat ik haar stijl zo leuk vind heb ik met mijn eigen kleding een paar outfits bedacht geïnspireerd op Miley’s kledingstijl.

miley cyrus 1

Miley draagt vaak (oversized) spijkerblouses en casual outfits. Deze outfit is best wel stoer en het sluit eigenlijk ook heel goed aan op mijn eigen stijl. Persoonlijk vind ik het leuk staan dat de kleur van het T-shirt terug komt in de spijkerblouse. Vaak draagt Miley bij zo’n outfit nog wat gouden sieraden, maar die heb ik niet echt dus ik heb het gehouden bij een statement ketting en een simpel armbandje.

miley cyrus 2

Dit is een outfit die Miley vroeger naar een optreden zou dragen. Casual, maar ook wel een beetje chique. Ook dit kan voor school heel goed, maar deze outfit is ook prima voor andere gelegenheden. Naar een verjaardag zou ik het ook zo dragen. De spijkerblouse maakt de outfit wat minder saai en zorgt ervoor dat de outfit ook prima draagbaar is voor school.

miley cyrus 3

Voor deze outfit heb ik een oversized wit T-shirt gebruikt, maar een simpele witte jurk zou ik denk ik leuker vinden, hoewel ik dit natuurlijk ook erg tof vind. Daar overheen een blouse, tot slot een ketting, een chique tas en een toffe zonnebril erbij en je bent ready to go! Door de tas, de zonnebril en de ketting ziet het er niet uit alsof je net uit bed komt en zomaar wat hebt aangetrokken, maar is het ook niet zo dat het meteen heel netjes is, het blijft nog wel een beetje messy, en ik vind dat persoonlijk heel tof!

miley cyrus 4

De laatste outfit vind ik ook heel erg leuk. In deze outfit zit alweer een oversized blouse, maar hier draag ik het eigenlijk als een soort van jurk. In de zomer is dit heel handig om te dragen over je bikini of zoiets, naar school kan het ook prima met bijvoorbeeld een panty eronder. De laarsjes, tas en zonnebril maken ook hier de outfit weer een beetje classy, dat zie ik vaak bij Miley. Ze draagt vaak stoere en casual outfit, waarbij ze accesoires draagt die de outfit ook weer wat meer classy maken, I like!

Dit zijn de outfits waar ik mijn eigen outfits op het geïnspireerd.

miley cyrus street #2

 

Wat vind jij van de stijl van Miley Cyrus en van dit soort blogs?

Pssst, wil jij elke maand extra blogs en winacties ontvangen én 4x per jaar ons toffe tijdschrift Belle?
Word dan lid van de club!

Knop_geefjeop

Deze blog werd geschreven door Femke