Salade Chevre Chaud

Op vakantie in Frankrijk vind ik het heerlijk om te lunchen met een salade Chevre Chaud. Een salade met warme geitenkaas. Deze keer niet gemaakt door een Franse chef maar door mijzelf. Een lekker makkelijk recept om thuis te maken. Dit recept is voor ongeveer twee personen. 

 

Wat moet je doen?

Stap 1: Maak de dressing van 5 eetlepels olijfolie, 2 of 3 eetlepels mosterd, ½ eetlepel azijn en wat honing.

Stap 2: Snijd de tomaat in plakjes en de ui in ringen.
Stap 3: Rooster de boterhammen en snijd de geitenkaas in plakjes
Stap 4: Snijd de toast in vieren en leg op elk stukje een plakje geitenkaas.

Stap 5: Leg de toast met geitenkaas in de oven voor 5-10 minuten. Haal ze eruit als de kaas bruin wordt.

Stap 6: Doe de sla in een bak leg de tomaat en ui erop, strooi de dressing er overheen en leg de stukjes toast neer.

En je hebt je zelfgemaakte Franse salade Chevre Chaud gemaakt, geniet ervan!

Deze blog werd geschreven door Annemein