Sinterklaascadeautips van Huis van Belle!

Kruip jij vandaag achter je bureautje om een lijstje te maken of doe je dat lekker digitaal via lijstje.nl? In deze blog doe je inspiratie op voor leuke Huis van Belledingetjes die je voor Sinterklaas kunt vragen!

Ik maakte vroeger altijd een kunstwerkje van mijn verlanglijstje: echte boekwerkjes met plaatjes erbij. Als je een mooi lijstje maakt, stuur dan vooral even een fotootje via facebook of insta! En misschien doe je wat inspiratie op in de blogjes van Janiek die veel doet met papier en journaling! Van Huis van Belle hebben we inmiddels een heel aantal leuke producten en we brengen die vandaag even bij je onder de aandacht. Ja, een heuse verkoopblog, ik hoop dat je het niet erg vindt! Maar we weten zeker dat jij het leuk gaat vinden dit te krijgen!

cover2

1. Boekje Belle inspiration Friends!

Je hebt natuurlijk al het een en ander gelezen over ons boekje Belle inspiration. Niet? Check dan snel even deze blog, daar kun je ook zien hoe het eruit ziet. Belle inspiration is echt een mooi boekje geworden met een harde kaft en daarin heel veel levenslesjes, dingen die je nog niet wist over vriendschap (bijvoorbeeld dat je er langer van leeft, echt waar), tips en testjes en vragenkaartjes om samen met je vriendinnen te doen. Dit boekje is superleuk om cadeau te krijgen maar ook om te geven aan je vriendinnen! Lief kaartje erbij en mooi inpakken

Belle Inspiration kost € 9, 99 als je het in de winkel koopt. Als je het online bij ons bestelt, signeren we het voor je en pakken we het mooi voor je in. Je betaalt dan wel verzendkosten, dus in totaal: € 12, 99. Maar samen met de kaarten betaal je maar €14, 95! Onderaan deze blog kan je het boekje bestellen.

kaartjes_header

2. Huis van Belle kerstkaarten

Over kaartjes gesproken: we hebben echt superleuke kerstkaartjes gemaakt dit jaar. Het zijn heel bemoedigende kaartjes, die echt tof zijn om te versturen aan je vriendinnen. Typisch Huis van Belle dus!

Een setje kaarten kost € 4, 95 en je betaalt geen verzendkosten (Tenzij je meer dan drie setjes bestelt). Onderaan deze blog kun je de kaarten bestellen.

Belle 6-1

3. Belle nummer 6!

Belle 6 is nog maar net uit en je leest in deze blog wat er allemaal instaat. Belle is natuurlijk een superleuk cadeautje! Je koopt Belle voor maar € 4, 95 bij de christelijke boekhandel maar kunt haar ook online bestellen via onderstaande knop.

knopbellelos

Je kunt ook een abonnement op Belle cadeau doen met onze cadeaubon!

Cadeaubon-Belle6

Wat moet je doen als je het boekje en/of de kaarten wilt bestellen?

bestel_hierknop

PS Meer inpaktips nodig? Check deze over inpakken met wcrolletjes en deze over hoe je jouw pakje zo mooi mogelijk maakt! En weet je wat leuk is? Op 5 december hebben wij een toffe winactie voor je met superveel prijzen!