Lentetrend: regenjassen

Heerlijk is dat zonnetje elke ochtend. Eindelijk van die sjaals en dikke bontjassen af. Nadeel van de lente: heeeul veel regen. En bij regenjassen heeft iedereen zo zijn eigen nachtmerriebeelden. Veel te grote plastic jassen die opwaaien en opbollen en heel je outfit verpesten terwijl je jezelf een Michelinmannetje voelt. Gelukkig zijn regenjassen helemaal hip tegenwoordig. Ook als het niet regent.

Stijlvol, maar toch functioneel

Ik heb al te vaak gelukzalig naar de etalages van America Today gekeken. Hele mooie, stijlvolle en nog steeds functionele regenjassen. Perfect voor tussendoor. Vaak zijn ze ook gewoon gevoerd aan de binnenkant dus bieden ze ook nog wat warmte. Ideaal voor het lenteweer dus.

Je hebt ze in allerlei gekke kleuren, maar ook weer lekker neutraal. Ik vind een doorzichtige heel gaaf! Veel lange modellen, maar ook wat korter. Een echt waterafstotende jas is van polyutheraan, maar je hebt ook gewoon stoffen regenjassen. Zelf zag ik een hele leuke roodgelakte. Een tikje gedurfd, maar ik word helemaal vrolijk als ik er naar kijk. Alleen is het een jas uit de kindercollectie dus duimen dat ik klein genoeg ben voor de grootste kindermaat…

Eindelijk een oplossing voor die onhandige regenjassen. Doei geel Hema regenpak. Je kan ook altijd nog een dun jasje onder een regenjas doen, ze zijn toch wijd genoeg. Zo bescherm je je jas. Maar deze jassen zijn ook prima zo te dragen door de voering.

Hieronder wat voorbeeldjes van gave regenjassen:

  1. America Today
  2. Zara
  3. Only
  4. Zara

De Huis van Belle agenda is uit! Deze agenda heeft meer ruimte om in te schrijven, er is ruimte voor je geodriehoek én we hebben elke week een leuke challege voor je bedacht die je helpt om van jezelf te houden of leuke dingen voor anderen te doen! Die wil je natuurlijk hebben en bestellen doe je hier!

PS: Als je nu clublid wordt, dan krijg je de agenda bij een abo!