Waarom All Stars echte must haves zijn

Wat ik toch wel echt een musthave vind zijn All Stars. Ik ken eigenlijk niemand die All Stars niet mooi vind. Op zich ook heel logisch natuurlijk. All Stars zijn ongeveer met elk outfit te matchen. Of je nou enorm van jurkjes en rokjes houd of juist altijd jouw favoriete skinny jeans draagt, het kan gewoon altijd. En wat natuurlijk ook mooi meegenomen is: ze zitten gewoon té lekker.

De afgelopen week heb ik niks anders meer aan m’n voeten gehad.

Zelf had ik al een paar blauwe All Stars, maar ik wilde ook heel graag witte. Die zijn gewoon super classy en ik kan ze overal bij dragen. Ik heb even getwijfeld tussen de hoge en de lage. In principe wilde ik hoge maar last-minute besloot ik dat ik laag wel leuker vond. De afgelopen week heb ik niks anders meer aan m’n voeten gehad.

Processed with VSCO with a5 preset

All Stars zijn best prijzig als je het vergelijkt met andere schoenen. Ik snap het als je zegt: ja doei, maar ik ga geen zeventig euro betalen voor een paar gympen. Wel zijn ze écht goed gemaakt. De zool is stevig en als je een beetje fatsoenlijk ermee omgaat, kun je er prima een jaar mee doen. Met een beetje goed zoeken kun je ze trouwens ook veel goedkoper vinden, de mijne waren bijvoorbeeld maar vijftig euro.

Heb je even geen inspiratie voor een leuk outfit? Zoek dan eens op Pinterest. Daar vind je de leukste outfits!

Hou jij ook zo van All Stars? Welke kleur heb jij?