#lovemylife

Zie je dit ook vaak voorbij komen op facebook of twitter? Meiden die blij zijn met hun leven. Vaak twitteren ze dan over iets wat ze hebben meegemaakt, een goed gesprek met een vriendinnetje, lekker uit eten, naar de film geweest. Kortom; ze hebben iets gedaan waar ze een goed gevoel van hebben gekregen. En daarom houden ze van hun leven

Hoe zit dat eigenlijk met mij, vroeg ik me af? Ik fietste net naar de Albert Heijn en kwam terug met bloemen en koffie (die was al drie dagen op). Daar werd ik ook wel even blij van. En ik heb gisteravond heerlijk gegeten omdat ik een jaar met mijn vriendje was. Allemaal blije dingen. Ik werd ook blij toen ik net in mijn lift stond en mijn post openmaakte. Er zijn tijden geweest dat ik mijn post niet open durfde maken vanwege alle rekeningen. Ik hou van mijn leven omdat ik het gevoel heb de touwtjes in handen te hebben. Leuke dingen doe, mijn post open maak, een baan heb, lieve vrienden.

Maar vooral: omdat ik me geliefd voel. Door mensen in mijn omgeving, van wie ik af en toe lieve post krijg, van mijn ouders en ook door God.

Ben heel benieuwd hoe jij dit ziet. Wanneer #love jij jouw life? Als je leuke dingen doet? Als je je geliefd voelt? Of #love je je life eigenlijk helemaal niet? Zeg het dan ook, want als ik het vaak zie op facebook en twitter denk ik altijd: zo, die heeft het wel heel erg leuk. Helemaal niet gek dat je dan soms een steekje krijgt als het in jou life niet zo loving is.