Huis van Belle on tour! Info!

DEZE BLOG GAAT OVER DE TOUR IN 2014! Kijk voor de tour van 2016 hier!

LET OP: DORDRECHT IS VOL, JE KAN JE DAARVOOR NIET MEER OPGEVEN!

Je hebt het vast al gelezen: Huis van Belle gaat on tour! In vijf plaatsen vind je komende maanden een toffe girlsnight waar we jou hopen te ontmoeten! Lees snel verder voor meer info.

HVB_girlsnight_flyer_a5 (1)

HVB_girlsnight_flyer_a5 (2)

Afspreken met andere meiden

Wij van Huis van Belle vinden het superleuk om jullie in het echt te gaan ontmoeten! Elke avond zijn er dan ook een aantal van onze bloggers bij! Ook zorgen we ervoor dat als je in je eentje komt, het makkelijk is om andere meiden te ontmoeten. Dus wees zeker niet bang om in je eentje te komen. Maar misschien vind je het wel leuk om met meiden die je kent van HvB af te spreken, daar willen we je bij helpen! Het is niet handig om je emailadres in het openbaar achter te laten, dus we vragen je het volgende te doen:

  • Zoek degene met wie je samen wilt gaan op Facebook op en wordt vrienden. Via de HvB facebook, kun je zien wie er allemaal gaan.
  • Geen facebook? Stuur dan een mailtje en de voor en achternaam van degene met wie je wilt connecten naar natasja@www.huisvanbelle.nl. Let op: dit moeten jullie allebei doen! Zij zal jullie emailadressen dan aan elkaar geven zodat jullie kunnen afspreken.

Programma

Het worden supertoffe avonden waarop we gaan doen wat we hier op HvB ook doen: Ik zal mijn verhaal met jullie delen en eigenlijk een soort levenslesje in het echt geven. Je kunt daarna kiezen uit toffe workshops, er is muziek, we gaan lekker creatief bezig en uiteindelijk ga je met een goed gevoel over jezelf naar huis. Tenminste, dat hopen we :) Je krijgt ook nog een leuk cadeautje. We hebben geprobeerd in verschillende plaatsen langs te komen. Komen we toch niet in je buurt? Laat je dan vooral horen bij de reacties, bij veel animo gaan we zeker kijken of we ook bij jou in de buurt kunnen langskomen!

Opgeven

Dus: waar wacht je nog op? Verzamel je vriendinnen en geef je snel op! De avonden worden in plaatselijke kerken gehouden. Er is bij de meeste kerken beperkte ruimte, dus geef je snel op! Stuur een mail naar natasja@www.huisvanbelle.nl en zet in de onderwerpregel voor welke plaats je je opgeeft.

Hoop je te zien!