Belle-armbandje maken

Gefeliciteerd; je bent de trotse bezitter van een Belle abonnement! We zijn blij met jou en daarom krijg je een cadeautje/ kreeg je er een cadeautje bij!

In het zakje zitten twee koordjes, een bedel van een huisje (waarom zou dat toch zijn ;-), en de letterkraaltjes met B-E-L-L-E.

DSCN1755

Natuurlijk zijn de meesten van jullie superhandig en hebben jullie dat armbandje zo in elkaar geknutseld. We zijn benieuwd naar de creaties….

Maak je eigen Belle-armbandje!

In het voorbeeld hieronder zie je het voorbeeld van de twee meest basic armbandjes:

basic3

 

Stap 1: Rijg de bedels één voor één aan het koordje.

DSCN1766

Stap 2: Je maakt met het ene uiteinde een knoop om het koordje. Met het andere uiteinde doe je hetzelfde. Door op deze manier te knopen kun je het armbandje omdoen en weer strak om je pols doen.

basic2

DSCN1776[1]

Stap 3: Doe de touwtjes om je arm en trek ze aan. Wat je teveel hebt, knip je af.

armbandjearm

Variaties op het Belle-armbandje

We willen graag ook nog wat variaties laten zien:

P1010308

P1010312

P1010323

Je kunt natuurlijk ook eigen bedeltjes of kraaltjes aan de armbandjes hangen. We zijn zelfs bezig met nog meer speciale Bellebedeltjes! Check vast eens Artasja. Zij leverde ons onze eigen Belle-bedels!

Heb jij een leuke variatie gemaakt? Maak er een foto van en deel hem op facebook/mail hem naar marit@www.huisvanbelle.nl

Als je een abonnement neemt vanaf nummer 5 (augustus) hebt genomen of neemt, krijg je het armbandje thuisgestuurd. Deze zomer kun je ook een abonnement nemen op Opwekking, de EOJD of New Wine, daar krijg je het armbandje meteen mee! Heb je nog geen abo op de Belle, neem het dan nu! Klik op de onderstaande link en ontvang bij je abo (gaat in vanaf nummer 5!) het leukste Belle-armbandje

BELLEKNOP (3)