5 redenen om naar de Belledag te komen!

Twijfel je nog of je je op gaat geven voor de Huis van Belledag? Daar snappen wij natuurlijk helemaal niets van :) Daarom geven we je vandaag 5 redenen om naar de Belledag te komen!

kever

1. Het is een superleuk uitje om samen met je vriendinnen te doen

Vinden jullie het ook weleens lastig om ideeen te bedenken wat je samen gaat doen? Op deze dag bedenken wij alles voor jullie, doe je toffe ervaringen op, heb je samen achteraf veel om over te praten en is er tussendoor ook tijd genoeg om lekker te kletsen met elkaar!
knutsel

2. Het is een superleuke dag om nieuwe vriendinnen op te doen!

Misschien kun je niemand vinden om mee naar de Huis van Belledag te gaan, dan kun je juist nieuwe meiden ontmoeten deze dag. Laat bijvoorbeeld hieronder je reactie achter dat je graag met iemand samen wilt gaan en als iemand op jou reageert, zullen wij jullie elkaars emailadressen sturen!

zaal2

3. Je voelt je erna beter!

Je gaat deze dag echt met je geloof aan de slag en zult meer over God leren. Ook zul je natuurlijk onze Belleboodschap horen: jij bent mooi! Dus wil je door ons bemoedigd worden? Dan moet je echt komen.

toneel

4. Het is een combinatie van inhoud en fun

De workshops hebben we zo ingedeeld dat je een meer inhoudelijke en een meer ‘fun’ workshop volgt. We zorgen ervoor dat iedereen aan bod komt!

pauze2

5. Het is gewoon supergezellig

Need we say more? Wij van Huis van Belle zijn er allemaal en vinden het zo’n feestje om jullie allemaal in het echt te zien! Twijfel dus niet langer en geef je op :)

Knop_geefjeop