5 producten tegen een winterse droge huid!

We zitten inmiddels midden in de winter en dat betekent ook: een droge huid! Heel vervelend, maar wat doe je er tegen? Ik heb eerder een blogje gemaakt met tips voor de droge huid. Het belangrijkste bij een droge huid is dat je de huid zo goed mogelijk probeert te verzorgen. Ik laat 5 producten zien die helpen tegen een droge huid!

  1. dr van de hoog SOS balsem

De Hypo Sensitive SOS balsem, dat is een hele mond vol! Deze crème zorgt ervoor dat huidproblemen worden voorkomen en geneest huidirritaties en wondjes. Deze crème is vooral bedoeld voor de geïrriteerde, overgevoelige huid. Het verzorgt namelijk de droge huid en herstelt tegelijkertijd de beschadigde huid. Deze balsem bevat Cacaoboter, shea butter en amandelolie, wat zorgt dat de droge huid gevoed wordt. Wel een nadeeltje, deze balsem is €13,99 wat ik best duur vind voor een huid crème. Maar heb je een hele droge huid, dan raad ik deze zeker aan!

  1. nivea

Dan een product voor heel het lichaam: een bodylotion, speciaal voor de droge huid. Deze bodylotion zorgt er voor dat de beschadigde huid wordt herstelt en verzorgt gelijk de droge huid. Ook zorgt deze bodylotion er voor dat de huid 48 uur gehydrateerd blijft! Alsnog moet je je huid elke dag verzorgen, maar het is toch fijn dat je huid de hele dag geen droge huid hebt!

  1. biodermal dagcrème

Biodermal staat bekent als een goed huidverzorgingsmerk, dat is ook waarom de prijzen wat hoger zijn. Deze dagcrème zorgt er ook weer voor dat de huid verzorgt en gehydrateerd wordt. Deze dagcrème wordt ook aanbevolen door verschillende dermatologen (huidartsen).

  1. Vaseline

Vaseline lippenbalsem is (denk ik) iets wat wij allemaal kennen. En terecht, wat het is heel handig voor velletjes en droge lippen!

  1. weleda skinfoodIk vind de naam van deze crème wel leuk: skin food. Maar deze crème zorgt er dus voor dat je huid gevoed wordt. Deze crème bestaat uit natuurlijke producten, wat heel goed is voor je huid! (dus geen parfum etc. wat je huid kan beschadigen).

Bron: Kruidvat.nl, Nivea.nl, Veracamilla.nl, Vaseline.us, Weleda.nl