Wat er zo leuk is aan het maken van Belle + win!

Elke drie maanden ligt er weer een blaadje voor jou klaar: het enige christelijke meidentijdschrift dat er is in Nederland! Hoe tof dat wij dat mogen maken? En dat is ook echt zo leuk als het lijkt. Vandaag vertel ik je waarom! Maar eerst even dit:

De volgende Belle die je als je clublid krijgt, eind augustus op je mat vindt, gaat helemaal over het thema Jezelf zijn. En daarbij hebben we GROOT NIEUWS!

Nog géén clublid? Wist je dat het maar €2, 50 per maand kost én je nu ook gratis de Belle schoolagenda erbij krijgt? Meld je voor 1 augustus aan om deze Belle in je brievenbus te krijgen! Aanmelden doe je hierrr <<

Oke, wat is er nou zo leuk aan Belle maken?

Het bedenken!

Ik vind niets leuker dan dingen bedenken. Dat klinkt gek, maar ik ben eigenlijk altijd in mijn hoofd plannetjes aan het maken. Of dat nou gaat over mijn lunch straks, wat ik dit weekend met die vriendin zal gaan doen of hoe we in augustus gaan vieren dat Belle drie jaar bestaat. Een blad maken is eigenlijk een verzameling van allemaal kleine plannetjes bij elkaar. Elke pagina weer. Zo hebben we een thema en gaan we vervolgens bedenken wat we daarmee gaan doen: Welke artikelen, kunnen we er winacties bij bedenken, wat voor foto’s passen erbij, is er een link te maken met een blog…Dat is supercreatief bezig zijn!

teambelle

Het samenwerken

Sinds een tijdje is Sonja weg bij Belle en dat vinden we superjammer! Nu bestaat de redactie uit Anne en mij en na de zomer stagiaire Annemiek. Maar wij zijn niet alleen! We hebben nog al die meiden die thuis achter hun computer die mooie artikelen, testjes en reviews voor jou schrijven! Van de week vertelde een meisje mij dat zij regelmatig hoort op school: waar heb je die muziek van? ‘Van Belle!’ Hoe leuk is het dat wij dat als team kunnen bedenken voor jou? Daarnaast hebben we ook al heel wat nummers een vast team voor de fotoshoots: Marijke die de visagie (het opmaken) van de modellen doet, Hanneke die alle kleren shopt en bepaalt hoe het eruit ziet en Nienke die dat mooi op de foto zet! Afgelopen week deden we alweer de wintershoot van dit jaar met elkaar! En o, het is ook erg leuk om samen te werken met de meiden die zich hebben opgegeven als model!

Jullie reacties

Dat soort reacties zijn dus ook superleuk om te horen. Laat het vooral eens aan ons weten als je iets aan een bepaald artikel hebt gehad. Het is zo tof om te zien als jullie een taart van Joelle maken, een liedje luisteren getipt door Jorijn of Marianne of je bemoedigd weten door een van de vele artikelen over jezelf en geloof!

belle_rijtje1-1024x513

Het resultaat

En dan, na zo’n anderhalve maand nadat wij Belle naar de drukker hebben gestuurd, ligt er zo’n mooi blad voor onze neus! Iedereen op kantoor duikt er altijd even in en de oohs en aahs zijn niet van de lucht. Zo leuk!

Winactie!

We zitten bijna op 2000 clubleden en daar zijn we superblij mee! We kunnen jullie hulp wel gebruiken. Dus: Vertel komende tijd aan TWEE (of meer natuurlijk ;)) vriendinnen of klasgenoten of meiden uit je kerk over Belle als ze het nog niet kennen. Noem hieronder de namen van die twee meiden! Onder alle reacties verloten we een Belle goodiebag met daarin allerlei leuke producten uit onze webshop!

En, twijfel je niet meer? Geef je dan NU op als clublid en krijg de Belle schoolagenda!

BELLEKNOP (3)