Ik blog over:

Op de redactie van Huis van Belle ben ik gedoopt tot ‘sportgirl’. Ik blog dus vooral over sporten. Ik ga verschillende sporten voor je uitzoeken, maar ook dingen die ermee te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan de juiste kleding en schoenen, blessures, sporthypes.. Als je zelf ideeën hebt waar je een sportblog over wilt lezen, laat het me weten!

Mijn 5 ultieme favoriete dingen in de wereld:

Tranen over m’n wangen van het lachen // Avondjes uit eten met m’n liefde // Nieuwe plekjes van de wereld ontdekken. Reizen dus // De eerste lente zonnestralen // Nieuwe schoenen. Vrouwen hebben er nooit genoeg

Dit vind ik Belle aan mezelf:

Ik vind mezelf Belle omdat ik blij ben met wie ik ben en daar trots op ben. Ik vind mezelf ook Belle omdat ik mezelf soms nog kan verrassen met iets wat ik kan, waarvan ik niet wist dat ik het kon. Ik ben een doorzetter en dat wil ik ook uitstralen. Voor mij straalt iedere Belle op haar eigen manier kracht uit. Met al die power kunnen we samen hele mooie dingen bereiken. Qua eigenschappen vind ik het mooi dat ik een doorzetter ben en er voor anderen wil zijn. In een groep vind ik het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt. Eén van mijn krachten is humor. Voor mij superbelangrijk. Qua uiterlijk vind ik het grappig dat mijn ogen twee kleuren hebben, namelijk blauw en groen en dat mijn kin een beetje uitsteekt (lekker eigenwijs toch?)

VIERKANT Huis van Belle portretten door Nienke van Denderen Fotografie-15

Mijn reis met God:

Geloven geeft voor mij een doel aan dit leven. Op moeilijke momenten is het voor mij een houvast en een bron van kracht en steun. Geloven geeft mij ook rust. Ik weet dat ik er nooit alleen voor sta en dat ik altijd op God mag vertrouwen. Dat probeer ik uit te stralen naar andere mensen, bijvoorbeeld door bepaalde keuzes. Ik zeg er wel eerlijk bij dat ik het soms wel heel lastig vind en het ook vragen oproept.

Volg me ook op:

Instagram: @annepasterkamp

Twitter: @A_P020

Snapchat: pasterkamp