5x je verjaardag op een originele manier vieren

Ik weet dat veel meiden hun verjaardag niet ( meer ) superleuk of speciaal vinden. Elk jaar weer diezelfde taart, met familie op de bank en dan maar een beetje zitten. En dat terwijl je verjaardag juist zo’n mooie gelegenheid is. Ten eerste om God te danken dat Hij je weer een jaar heeft gegeven en om te bidden voor het komende jaar. Supertof toch? Hier vijf ideeën en tips om jouw verjaardag een spetterend feest te maken met familie, vrienden en gezelligheid. Wedden dat je dan met een glimlach terugkijkt?

1. Thema

Natuurlijk hoeft niet heel de familie in een Minney Mouse jurk inclusief rode oren op jouw verjaardag te komen, maar een thema voor je verjaardag is superleuk. Dit kan van alles zijn. Het is superleuk om te plannen en geeft je tegelijkertijd ook wat houvast. Helemaal handig als je een beetje twijfelt. Je kunt zelf bepalen in hoeverre je dit thema wil. Outfits, eten, decoratie; the choice is all yours. Schrijf het even op de uitnodiging of gooi het gauw in de groepsapp. Een themaverjaardag hoeft helemaal niet veel moeite te kosten.

2. Cadeautjes?

Je verjaardag is natuurlijk de dag om in de spotlights te staan. Cadeautjes voor jezelf, al het eten wat jij lekker vind. Het is ook supergaaf om dit jaar je verjaardagcadeaus te doneren aan het goede doel. Vraag je vrienden en familie geld te geven en doneer dat. Dat is nog eens een leuke manier om wat voor anderen te doen.

3. Dagje weg

Ben je het bankhangen helemaal zat? Ga dan eens op stap met je verjaardag. Afhankelijk van de grootte kun je bijvoorbeeld een stad bezoeken en daar gezellig wat doen, maar ook een picknick in het bos of een middag strand behoort tot de mogelijkheden. Je hebt lekker de ruimte en ook voor je gasten is er genoeg te doen.

4. Vakantie

Dit is niet voor iedereen een mogelijkheid, maar als je in een vakantie jarig ben ( zoals ik hihi ) dan is het superleuk om dan weg te zijn. Even je vader en moeder lief aankijken of ze de vakantie om jouw verjaardag willen plannen. Wat is er nou fijner dan lekker aan de Franse kust zitten met een lekker drankje om je verjaardag te vieren? Het enige nadeel is dat je vrienden en familie later aan de beurt moeten komen, maar dat is een goede reden om nóg een feestje te vieren.

5. Koken met z’n allen

Vraag al je gasten iets mee te nemen wat zij lekker vinden. Stem dit even goed met elkaar af en duik daarna lekker in de keuken. Gezelligheid en een rommelige keuken gegarandeerd. Aan het eind kun je geniete van alle misbaksels :)
Last but not least, herinneren jullie het feestnummer van Belle nog met als thema Celebrate? Zeker leuk om even terug te kijken voor ideetjes.

Wat was jou leukste verjaardag ooit?

De Huis van Belle agenda is uit! Deze agenda heeft meer ruimte om in te schrijven, er is ruimte voor je geodriehoek én we hebben elke week een leuke challege voor je bedacht die je helpt om van jezelf te houden of leuke dingen voor anderen te doen! Die wil je natuurlijk hebben en bestellen doe je hier!

PS: Als je nu clublid wordt, dan krijg je de agenda bij een abo!