Happy Sunday – 4e adventszondag

“De engel zei tegen hen: Wees niet bang want ik kom jullie goed nieuws brengen, dat het hele volk met grote vreugde zal vervullen: vandaag is in de stad van David jullie redder geboren. Hij is de Messias, de Heer.– Lucas 2:10-11

Morgen is het dan zover, dan is het kerst! Misschien kijk je er al maanden naar uit of heb je er juist helemaal geen zin in. Kerst kan een fijne tijd zijn samen met familie, maar misschien is het juist verdrietig omdat je je familie nooit ziet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het moeilijk vind om deze blog te schrijven. De kerstdagen zijn niet voor iedereen een fijne tijd en wat kan ik nou nog vertellen over kerst? Het kerstverhaal is misschien wel een van de meest vertelde verhalen uit de Bijbel.

Het kerstverhaal zelf ga ik dan ook niet helemaal vertellen. In plaats daarvan dit superschattige filmpje over Jezus en de herders.

Redder geboren

Wij weten inmiddels wat Jezus allemaal in zijn leven gedaan heeft, welke wonderen hij gedaan heeft en dat hij uiteindelijk zelfs voor ons gestorven is. Maar op dit moment wist nog niemand wat er precies zou gaan gebeuren. Toch hoorden verschillende mensen al dat het een bijzonder kind was. De herders horen van de engel dat hun redder geboren is. De Messias!

Hoe jouw kerst er ook uitziet, of je dit groots viert of juist niet. Of je er nou zin in hebt of niet. De boodschap van kerst blijft voor iedereen hetzelfde. Jezus is naar de aarde gekomen om ons te redden. Dat feest mogen we de komende dagen vieren, dat de Messias speciaal voor jou naar de aarde kwam.

Ik wens je een heel mooi kerstfeest toe! Happy Sunday!

 

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!

Photo by Greg Weaver on Unsplash