Happy Sunday – Ik zie jou

Ook ik keek net als 3 miljoen (!) anderen dit jaar naar ‘The Passion’. Het thema van dit jaar was ‘Ik zie jou’ en dat is voor mij meteen ook een van de mooiste nummers van dit jaar. ‘Jezus’ zingt dit nummer naar een vrouw die ziek is. Ze lijdt al 12 jaar aan bloedverlies en niemand heeft haar beter kunnen maken. Daarom zoekt ze Jezus op en Hij laat aan haar merken dat Hij aan haar denkt en haar ziet.

Ik kan hier nog veel woorden aan wijden maar ik denk dat het nummer en de tekst voor zich spreken. Luister dit nummer eens en lees de tekst mee. Het laat mij beseffen dat God dit ook over mij zegt en niet alleen over die vrouw uit het verhaal.

Wat vond jij het mooiste nummer uit The Passion? Happy Sunday!

Ik zie jou

Je denkt dat je alleen bent en dat niemand naar je kijkt. Je denkt dat je voor niks rent dat je toch nooit iets bereikt. Je denkt dat niemand ziet hoe ongelofelijk hard je werkt. Je denkt dat al jouw moeite door geen mens wordt opgemerkt.

Het is donker om je heen, en je knijpt je ogen dicht. Zo kun je zelf niet zien, Maar ik zie jou. Ik zie jou, Ik zie jou, Ik zie jou.

Je denkt dat je niet mooi bent en verstopt je gezicht. De littekens van vroeger wil je onttrekken aan het zicht. Je denkt: ‘Als ik niet kijk dan kijkt er ook niemand naar mij. Wat ik niet onder ogen zie. Dat gaat vanzelf voorbij’.

Het is donker om je heen en je knijpt je ogen dicht Zo kun je zelf niet zien. Het is donker om je heen, en je knijpt je ogen dicht. Zo kun je zelf niet zien, Maar ik zie jou Ik zie jou, Ik zie jou, Ik zie jou.

Het is donker om mij heen en ik knijp m’n ogen dicht. Zo kun je zelf niet zien dat Ik alles verlicht. Zie mij hier nu staan. Mijn blik is naar de grond gericht, ik durf het nog niet aan. Ik wil graag stralen in jouw licht.

Je waant jezelf alleen, loopt bijna ongezien voorbij. Kijk omhoog, kijk om je heen en kijk alsjeblieft naar Mij! Want ik zie jou, Ik zie jou, Ik zie jou, Ik zie jou.

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!