Eline’s favourites – september

Het is alweer oktober! Herfst! Kou! Enzo. Nou is herfst eigenlijk mijn favo seizoen dus mij hoor je niet klagen hoor. M’n pantoffels, kleedjes en kaarsjes heb ik weer van stal gehaald. September was een pittige maar ook leuke maand waarin veel mooie dingen gebeurden. Kijk je mee?


Met Nadiya en Aydan ging ik naar de MacDonalds. Aydan is net naar de brugklas gegaan en dat moest natuurlijk wel ff gevierd!


Met vriendinnetje Jac ging ik n weekje naar Kreta en daar hadden we het heerlijk. Weinig meer gedaan dan: bikini aan-strand-uiteten-rondjerijdeninhuurauto-slapen. Heeeerlijk!


Buiten veel luieren heb ik een ochtendje in t zwembad baantjes getrokken (dat was al paradijs, met fluitende vogels en een brandende zon in de vroegte) maar hardlopen langs het strand is ook zoiets ultiems. Hebben jullie ook van die dingen waar je heel gelukkig van wordt?


Terug in Utrecht was het weer even flink wennen aan alleen zijn en werken. Maar een middagje Utrecht deed goed. Wat ik dan doe? Naar de Hema, bloemen kopen en lachen als de bloemenboer ‘Assieblief schat’ zegt, de lekkerste clubsandwich eten bij Quignon met een vriendin en tevreden terug naar huis fietsen.


Ik ben echt fan van de Hema. Koop er regelmatig jurkjes en make-up en dit vond ik weer zo leuk. Daar zou je toch bijna een hoofddoekje voor gaan dragen? ;)


Dit was heel leuk om in de bus te krijgen. Een heel tof boekje voor meiden zoals jullie en nog leuker….


…Huis van Belle staat erin! Kopen dus dat boek.


En toen was daar de boekpresentatie van mijn eigen boek. Hij lag al een tijdje in de winkel maar ik wilde het toch graag vieren met al mijn lieve vrienden en familie. Het was een heel erg toffe avond! Eerst heb ik er gegeten met lieve vrienden judith en meindert…


En gelukkig waren mijn schoenen op tijd…


Al mijn lieve vrienden waren er en ook Nadiya, die op de cover van mijn boek staat!


En natuurlijk mijn moeder die ook nog een heel lieve toespraak hield!


Van mijn moeder kreeg ik dit boekje dat ze me vroeger vaak voorlas. Het verbaasde haar niets dat ik schrijfster was geworden :) zo lief, was dit boekje helemaal vergeten!


En aan het eind van de avond dronken we een cocktailtje!


Ik kreeg allemaal cadeautjes!


Boer zoekt Vrouw is begonnen! Heerlijk om te kijken met kaarsjes aan, chocola erbij en allemaal mooie bloemen van mijn boekpresentatie.


Met Ruth en Martanja zat ik een hele dag bij Coffee Company om plannen te bespreken voor Huis van Belle. Binnenkort komen er wat leuke nieuwe dingen aan, dus houd ons in de gaten…!


Lunchen met Marije op de Oudegracht. Wat is Utrecht mooi! Vooral in de herfst.


En ik vond Marije’s ring heel tof!


Ik moest een aardig eindje reizen met de trein en onderweg zag ik heel de tijd deze regenboog. Tof!


Een verloren kwartiertje even neuzen bij de Blondafdeling in de V&D. Deze portemonnee wil ik!


Samen met Nadiya naar de Efteling omdat ik haar dat al heel lang beloofd had. Ik vond het wel een beetje vermoeiend (word oud!) maar achtbanen zijn echt leuk :D


Hier was ik een avondje te horen op Groot Nieuws Radio, hier zie je Ronald Koops die het programma presenteerde. Ik vond het heel leuk, mocht heel lang vertellen over mijn boek.


Ook gaf ik een workshop op een moederdochteravond in Nijkerk, zooo leuk om te doen. Er waren 50 moeders en dochters die allemaal met elkaar aan de slag gingen, heel tof om te zien!


Als jij ook zo’n avond in je kerk of op school wilt, let us know! Over een tijdje vind je meer informatie over de workshops die we geven!

Zo, dit was mijn maand, hoe was de jouwe??