BTS – Belle 12 #ootd

Het is altijd weer leuk om een mailtje te krijgen met de opdracht voor een nieuw artikel voor Belle. Ik was erg druk met toetsen dus het shooten was allemaal een beetje last-minute en laat het uitgerekend die dag geen lekker weer zijn. Ik heb besloten bij een kerk te fotograferen, dus misschien alvast een hint wat voor soort outfit er dit keer in de belle komt?!

2

Het was dus allemaal heel koud en het waaide redelijk hard. Binnen een paar seconden was ik al helemaal verkleumd. Struggles van het fotograferen in de winter. Ik kan niet wachten tot het weer zomer is. Op de foto hieronder (niet de meest charmante shot, maar hé: dit is de realiteit!) zie je mij een beetje bevriezen op het strand.

Na de kerk besloot ik nog even naar het strand te gaan om een paar mooie foto’s te maken. Elke keer geniet ik weer van het strand en het is echt één van mijn favoriete locaties om foto’s te maken. Mijn haar waaide natuurlijk alle kanten op. Altijd leuk om het resultaat van zo’n seriefoto. Het blijft spannend of er een goede bij zit natuurlijk.

4

Ondanks de minder prettige weersomstandigheden hoop ik dat je een beetje een indruk heb gekregen van zo’n winterse shoot.

Deze Belle verschijnt 25 mei. Wil jij haar als eerste op de mat? Dan moet je vóór 9 mei clublid zijn zodat we je aanmelding nog kunnen verwerken. Als je clublid bent, krijg je 4 keer per jaar Belle, een supertof Huis van Belle shirt en een cadeautje op je verjaardag! Een Belleclublidmaatschap is trouwens ook een heel leuk cadeau! Je kunt dan deze bon geven en je ook via de knop hieronder aanmelden.

Knop_geefjeop