DIY: Bullet Journal – Boekenlijst

Vorig jaar ben ik begonnen met het bijhouden van een lijst waar ik al mijn gelezen boeken op schreef. Vorig jaar had ik als doel om 52 boeken te lezen, een boek per week, en dit jaar had ik dat ook, al heb ik dat doel ondertussen naar 75 boeken gezet want ik lees heel veel! Die lijst houd ik bij in mijn bullet journal en het leek me leuk om aan jullie te laten zien hoe je zo’n lijst kan maken.

Wat heb je nodig:

  • Bullet journal
  • Fineliner
  • Liniaal/geodriehoek

Stap 1: Start met schrijven van de titel. Zoals altijd gebruik ik fake kalligrafie. Het staat mooi en is echt niet zo moeilijk!

Stap 2: Tijd om je tabel te maken. Bedenk wat je allemaal op je lijst wilt hebben. Ik vind het in elk geval fijn om een kolom te hebben voor het nummer van het boek, de titel en de auteur. Maar zoals ik je hier laat zien, kan je ook je waardering er nog bij zetten en de datum wanneer je het boek uit hebt. Maar dat is net wat jij fijn vindt.

Stap 3: Schrijf boven de kolommen wat er in komt te staan.

Stap 4: Schrijf je gelezen boeken in de lijst! De boeken die je bij mij ziet is nog maar een klein gedeelte van wat ik tot nu toe al heb gelezen want ondertussen ben ik al op een nieuwe pagina begonnen.

Het leuke van deze lijst is dat je de lijst met je vriendinnen kunt delen en je boekentips kunt geven. En aan het eind van het jaar is het gaaf om terug te zien wat je allemaal hebt gelezen.

Heb jij een leesdoel? En houd jij je gelezen boeken bij?

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!