5x de goedkoopste steden voor een dromerige kerstvakantie

Het liefst willen we allemaal naar een zonnig plekje in de kerst. Hoeveel ik ook van de maand december houdt, van de fiets afvriezen om half 7 ‘s ochtends zal ik wel nooit leren waarderen. Het idee van een zonnig strand op Bali klinkt dan altijd erg fijn, maar helaas kan mijn bankrekening dat niet aan. Gelukkig zijn er zoveel Europese steden die in de winter echt prachtig zijn en allemaal op mijn lijstje staan!

1. Valencia

Hoewel je niet gelijk denkt aan winter en Valencia biedt deze stad zoveel opties, ook in het winterseizoen. Normaal gesproken is het palmbomen en zon, maar in de winter is de stad prachtig versierd met lichtjes en kerstbomen en de ijsbaan op het plein is ook magisch! Vanaf €20,00 heb je al een retourtje EIN-VAL.

2. Londen

Moet ik nog meer zeggen? Harrods rond kerst, de ijsbaan, lichtjes, kerstmarkten, Britse zoetigheden, een verlicht reuzenrad and the list goes on. Je bent er in een uurtje en dat voor €33,00. Wel op tijd een hotel boeken, want Londen is gigantisch druk.

3. Warschau

Polen is misschien niet je eerste keus, maar in de winter is Oost-Europa een veelbelovende bestemming. Het historische centrum van Warschau is een sprookje en het is een stuk minder massaal dan Londen bijvoorbeeld. Ook financieel gezien is Polen natuurlijk erg fijn.

4. Dublin

Zin in koude wandelingen in de vrieskou, rust, frisse lucht en een dorpse gezelligheid? Ierland is dan your way to go. AMS-DUB is op z’n voordeligst maar €34,00 en vanaf Eindhoven is het nog 4 euro goedkoper.

5. Praag

Tegenwoordig een steeds geliefdere bestemming, zowel voor zomer- als wintervakanties. De kans op sneeuw is een stuk groter in Praag en eindelijk heb je de rust om rond te kijken in deze stad. Nadeel is: vermijd Praag met kerst. Gelukkig heb je nog tijd zat om voor of na de kerstdagen te gaan, wat nog voordeliger is ook.

Welke stad wil jij bezoeken in de kerstvakantie?

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!