Klassieker: Daniel Wellington horloge

De tijd bij je hebben. Toch wel erg handig. Ik was altijd die persoon die alleen al een telefoon bij zich moest hebben voor de tijd. Toen ik klein was had ik een knalroze Barbie horloge. Die droeg ik altijd in de kerk zodat ik niet steeds naar de klok achter me hoefde te kijken :) Ik vond dat horloge altijd prachtig, maar oh wat was ik blij als ik ‘m na de dienst af kon doen. Daarna heb ik nooit meer een horloge gedragen, want ik vond het echt een verschrikking. Leer, metaal, rubber. Ik vond het maar niks.

Love at first sight

In mijn Instagram feed en op andere blogs zag ik ze vaak langs komen. Het begon een beetje te kriebelen: ik wilde ook zo’n mooi horloge! Die mooie minimalistisch Daniel Wellington horloges uit Zweden. Ik crush altijd hard op die foto’s. Een poosje geleden brachten ze een variant uit met rosegoud en zwart, Sheffield. Ik vond alle klassiek DW horloges ook prachtig, maar deze combinatie leek voor mij gemaakt te zijn. Love at first sight. Het prijskaartje was minder love at first sight.

Voor een goed horloge valt €169,00 natuurlijk mee, maar helaas ben ik geen miljonair dus daar gaan veel uurtjes vakkenvullen inzitten. Toen zag ik dat je een gratis strap bij je horloge kreeg en ik had nog een kortingscode. Ik kon dus het Sheffield horloge met twee bandjes krijgen voor €118,00. Sinds het december was dacht ik: vooruit, treat yo self.

Ik was helemaal enthousiast toen het pakje eindelijk aankwam. Een prachtig wit doosje met rode linten, lekker Amerikaans met daarin nog een hele mooie leren case met het horloge. Echt het ultieme cadeautje ( voor jezelf hihi ).

Het horloge is echt prachtig, net als op de plaatjes. Heel verfijnd, minimalistisch en een mooi leren bandje. Ook heb ik er een zwart NATO bandje bij. Net een tikje sportiever en voor de zomer ideaal. Persoonlijk is leer wel mijn favoriet, maar ook het NATO bandje vind ik erg gaaf.

Ik draag mijn horloge vrijwel elke dag. Het zat minder verschrikkelijk als in mijn gedachte en ik ben er al weer een beetje aan gewend. Al moet ik toegeven dat ik nog vaak naar de klok in de klas kijk of even mijn telefoon pak, gewoon omdat ik na al die jaren niet gewend ben aan een horloge.

Mooie klassiekers

Daniel Wellington heeft echt prachtige klassiekers die echt bij elke stijl passen en altijd goed zijn. Hou je van clean? Ga dan voor een wit uurwerk met een bruin bandje en is jouw smaak wat meer casual? Dan is Cornwall ideaal. Het is veel geld en echt even sparen, maar wat mij betreft een investering die jarenlang mee kan gaan.

En, ga je er voor sparen of sowieso geen horloge?