5 redenen waarom ananas hot is

Check hier de vijf grootste redenen waarom ananas hip is! Je kunt je derrière niet keren, of je ziet een ananas. Een ana-tas (ananastas), een anan-accessoire (probeer dat maar eens drie keer snel achter elkaar te zeggen) of een opgeschoren ananaskapsel (ana-nasty).

Tip: Luister dit nummer terwijl je geniet van deze ge-wel-di-ge fruittrend.

Transpiratie

Oké, deze ananas mash-up is minder geslaagd. Maar het staat voor transformatie en inspiratie! Geef jezelf een ananas make-over en zie er in no time fris en fruitig uit. Je ziet er gelijk uit om op te eten (get it). Lekker zomers!

a1

Fruit in fruit in fruit

Fruit bewaren in een fruitvormige fruitschaal. Wauw. Fruit-ception. Inception grapje. Best leuke film. Wel ingewikkeld. Dat is ananas dan weer niet. Ingewikkeld bedoel ik. Want ananas is wel leuk. Fan(anas)tastisch.

a2

Alles kan(anas)

Spongebob was een trendsetter met zijn rare huis. Zo zie je maar weer: misschien wordt dat gekke shirt van jou later wel hip. Alles kan. Alles kananas. ALLES.

a3

Feestelijk én gezond

Een ananas is gezond. En vroeger stond een ananas symbool voor gastvrijheid. Het was letterlijk de kroon op ieder feestje. Dus voel je een prinses van Geel (niet Oranje, dan is ‘ie niet rijp) en geniet van alle fruitiviteiten.

palmspul

Palmboompjes

Geen fan van ananas? Geen zorgen, palmboompjes mogen ook. En als je daar meteen mee begint, loop je nog voor ook. Heeft die Spongebob toch weer een trend te pakken. In de gaten houden, dat ventje.

Bonusvraag: Wat is een ananas in het Engels? Ananas of ennennes? 
Geen van beide. Het is pineapple. 

Deze blog werd geschreven door Coby