4 zomerse filmtips

Zomerkriebels? Deze 4 films en series zitten er vol mee!

 

De zon schijnt weer volop, overal bloeien de prachtigste bloemen: het is zomer! Daar wordt iedereen vrolijk van en misschien ook wel een beetje verliefd… En anders kun je alsnog lekker wegzwijmelen met deze 4 heerlijke films en series. Allemaal te zien op New Faith Network!

 

1. Plus One At an Amish Wedding

April is een succesvolle arts in New York. Sinds kort heeft ze een relatie met de knappe Jesse en ze lijken voor elkaar gemaakt. Dan krijgen ze een uitnodiging voor de bruiloft van Jesse’s broer. Wat April alleen niet weet is dat Jesse’s familie Amish is. Ze leven zonder elektriciteit, rijden nog met paardenkoetsen en ze zijn niet bepaald dol op vreemden… Hoe zal dat gaan wanneer ze samen met Jesse afreist naar het platteland om de familie te ontmoeten waar hij jaren geleden afscheid van nam?

 

2. Belle and the Beast: A Christian Romance

Het klassieke sprookje wordt opnieuw verteld… Eric is een man gehuld in mysterie. Door het hele land staat hij bekend als ‘Het Beest’ vanwege zijn gemene manieren. Maar wanneer Belle gedwongen wordt om voor hem te werken, besluit ze dieper te kijken. Zal Belle zijn hart openen en de waarheid achter ‘Het Beest’ ontdekken? Een inspirerend en ontroerend verhaal over geloof, vergeving, verandering en liefde.

 

3. When Calls the Heart (serie)

Het is 1910 wanneer Elizabeth Thatcher alles wat ze kent achter zich moet laten om lerares te worden in het kleine mijnstadje Coal Valley. Ze is opgegroeid in de grote stad, in een rijke familie, en moet moet erg wennen aan dit nieuwe leven. Ondanks alle tegenslagen die ze ondervindt, wint ze al snel de harten van de mensen in het stadje. Maar… door wie zal haar eigen hart gewonnen worden? Een heerlijke serie vol avontuur en romantiek. Elke maand staat er nieuw seizoen online op New Faith Network!

 

4. Sunrise in Heaven

Jan is de dochter van een overdreven beschermende, agressieve vader, maar dat weerhoudt haar er niet van verliefd te worden op Steve, een jonge soldaat bij de luchtmacht. Het paar moet een manier vinden om Jans vader voor zich te winnen, zodat ze kunnen trouwen. In de toekomst zal een verwoestend auto-ongeluk hun leven compleet veranderen. Kunnen ze dit obstakel overwinnen? In dit waargebeurde verhaal staan de thema’s familie, geloof en veerkracht centraal.

 

 

Deze en nog veel meer prachtige christelijke films en series zijn te bekijken op New Faith Network. Nog geen lid? Probeer het 14 dagen gratis op www.newfaithnetwork.nl.

 

#filmtips #advertorial #newfaithnetwork

 

Foto door Andrea Piacquadio – Pexels.com