Martanja steekt je een hart onder de riem

Dit liedje is voor alle meiden die er niet uitzien als Cameron Diaz. Dit liedje is voor alle meiden die nog nooit hebben gehoord dat ze er mooi uitzien. Dit is voor de meiden die in de steek gelaten zijn. Dit is voor de meiden die hun vader, of hun moeder niet hebben gekend.

Voor die meiden die alleen of eenzaam zijn. Voor de meiden die onzichtbaar zijn. Voor de meiden die iemand zoeken die er voor hen kan zijn.
Dit is voor de meiden die op je rekenen, met je support en steun.
Dit is voor de meiden die met een chick meelopen die het zo nodig heeft. Dit is voor de meiden die klaarstaan voor de ander. Dit is voor de meiden die de ander niet in de kou laten staan!

Chicka’s, ik hoop van harte dat jullie je niet in het liedje herkennen. Ik hoop echt dat je jeugd te gek is, en dat je nergens zorgen over hoeft te hebben. Helaas is de waarheid vaak veel en veel harder. Misschien ook voor jou. Tegen jou wil ik zeggen: je bent niet alleen. Er zijn mensen die je vriend of vriendin willen zijn, die je niet zomaar voorbij lopen. En je bent een toffe chick, wat mensen ook tegen je zeggen of gezegd hebben. Jij hebt mensen wat te bieden! Ik zou je graag willen ontmoeten en willen leren kennen!

En jij, misschien heb jij wel een leuke jeugd, is het leven goed voor je. Tegen jou wil ik zeggen: ik hoop dat jij de vriendin van de ander wil zijn. Ik hoop dat jij wat te geven hebt, en je liefde en vriendschap niet voor jezelf houdt. Ik hoop dat jij de pijn in iemand anders ogen kan zien, en er voor haar wil zijn. Ik hoop het!