Nieuwe clubactie: Belle Bullet Journal of Joy

We hebben weer een hele goede reden om lid te worden van Huis van Belle! Vanaf vandaag (18 september 2019) hebben we een nieuwe actie voor alle meiden die zich aanmelden voor een abonnement. Deze actie loopt nog maar tot het einde van het jaar, dus 31 december! Als cadeautje kan je kiezen uit het inspirerende lees-, doe- en schrijfboek van Marije van den Berg of een super mooie Bullet Journal. Vooral omdat het nu weer wat kouder wordt, komt dit super goed uit! Kan je heerlijk binnen bij de kachel aan de slag.

 Je hebt dubbel geluk als je nu lid wordt, want de Belle is net een stuk dikker geworden. Vanaf januari dit jaar hebben we ruim 15 extra pagina’s toegevoegd met nieuwe hotte items. Dus veel meer leuks voor hetzelfde geld!

Wat houdt clublid worden in?

6 keer per jaar het enige christelijke meidentijdschrift Belle in de bus!

Jouw Belle heb je een week eerder in handen én is goedkoper dan in de losse verkoop! Je hebt dus altijd de primeur!

Exclusief toegang tot het forum

Elke maand een clubmail met daarin o.a. een coole winactie

Een extraatje als je op een evenement van ons komt

Met je profiel kun je herkenbaar reageren op blogs op Huis van Belle

en meer!

Joy of Belle Bullet Journal als welkomstcadeautje

Als je lid wordt, maakt dat ons zo blij dat we je meteen een cadeautje willen geven om te delen in de feestvreugde. Tijdens deze actie kan je kiezen uit verschillende opties.

 

Joy: lees-, doe- en schrijfboek

Marije heeft samen met Ploni van Zessen het superleuke boek geschreven speciaal voor meiden. Het gaat over hoe je je leven in balans kunt houden. Veel jonge meiden zijn onzeker en zitten niet altijd lekker in hun vel. Dit boek gaat je er bij helpen om je sterker te worden en is een steuntje in de rug als je je even wat minder fijn voelt. Het staat vol met tips, testjes, feitjes, bijbelverwijzingen, filmpjes en verhalen van andere meiden. Hiermee kan je heel veel leren op het gebied van voeding en beweging, de omgang met mannen/jongens, het indelen van je leven, aangeven van grenzen, helpen van andere mensen en hoe God naar jou kijkt.

Wat kan ik met de Belle Bullet Journal?

Een Bullet Journal is ondertussen super bekend geworden. Je kunt zelf bedenken wat je ermee wilt doen en dat is ook zo leuk! Heb je het al gezien? We hebben een superkek nieuw Bullet Journal. De flamingo peach-kleur knalt van ons La vie est BELLE-journal af (op de flyer ziet ‘ie er meer roze uit). Je kan er een soort dagboek van maken en elke dag opschrijven hoe je dag was of een planning maken voor de hele week/maand. Verder kan je natuurlijk tekenen, schrijven en doen wat je maar wilt. Op Pinterest is inspiratie genoeg; dus iedereen kan er wat mee!

Voor alle meiden die nu enthousiast geworden zijn, meld je snel aan als lid en ontvang ons tijdschrift en een van de cadeautjes! Klik hier voor meer info