Clubactie: Belle Bullet Journal

We hebben weer een hele goede reden om lid te worden van Huis van Belle! Namelijk… een supertof welkomstcadeautje: onze mooie Belle Bullet Journal!

 Je hebt dubbel geluk als je nu lid wordt, want de Belle is net een stuk dikker geworden. De Belle is het afgelopen jaar flink gegroeid! We hebben ruim 15 extra pagina’s toegevoegd met nieuwe hotte items. Dus veel meer leuks voor hetzelfde geld!

Wat houdt clublid worden in?

6 keer per jaar het enige christelijke meidentijdschrift Belle in de bus!

Jouw Belle heb je een week eerder in handen én is goedkoper dan in de losse verkoop! Je hebt dus altijd de primeur!

Exclusief toegang tot het forum

Elke maand een clubmail met daarin o.a. een coole winactie

Een extraatje als je op een evenement van ons komt

Met je profiel kun je herkenbaar reageren op blogs op Huis van Belle

en meer!

Belle Bullet Journal als welkomstcadeautje

Als je lid wordt, maakt dat ons zo blij dat we je meteen een cadeautje willen geven om te delen in de feestvreugde.

Wat kan ik met de Belle Bullet Journal?

Een Bullet Journal is ondertussen super bekend geworden. Je kunt zelf bedenken wat je ermee wilt doen en dat is ook zo leuk! Heb je het al gezien? We hebben een superkek nieuw Bullet Journal. De flamingo peach-kleur knalt van ons La vie est BELLE-journal af. Je kan er een soort dagboek van maken en elke dag opschrijven hoe je dag was of een planning maken voor de hele week/maand. Verder kan je natuurlijk tekenen, schrijven en doen wat je maar wilt. Op Pinterest is inspiratie genoeg; dus iedereen kan er wat mee!

Voor alle meiden die nu enthousiast geworden zijn, meld je snel aan als lid en ontvang ons tijdschrift en een van de cadeautjes! Een jaarabonnement kost 32,50€. Klik hier voor meer info.