Winactie – Style your phone

Je eigen telefoonhoesje maken met naald en draad. Hoe tof is dat! In Belle 4 staat het leuke boek Style your Phone en in dit blogje lees je hoe je dit boek kunt winnen, Dus lees snel verder. We hebben ook nog een leuk patroon voor jullie, waarmee jezelf je eigen telefoonhoesje kunt maken.

style_your_phone_isbn_9789043916660_1_1397094652

Style your Phone is een leuk boek voor de creatievelingen onder jullie, maar ook een leuk boek voor de mensen die niet zo creatief zijn. Het is namelijk geschikt voor iedereen. Je hebt een basis siliconen borduurhoes waarop je je eigen patroon kunt maken. Stap voor stap staat uitgelegd wat je moet doen.  En er staan maar liefst 100 verschillende patronen in. De hoesjes zijn geschikt voor de Iphone, de Ipad en de Ipod.

Zelf aan de slag

Je kunt alvast zelf aan de slag met het onderstaande patroon. Download dit patroon en borduur zo je eigen hoesje! De borduurbare hoesjes zijn onder andere hier en hier en hier te verkrijgen!

Borduurpatroon Iphonehosje MLIS

Laat hieronder een reactie achter waarom je graag dit boek wilt winnen. Deze actie loopt tot en met 30 juni! De winnaar krijgt persoonlijk bericht!

In Belle 4 vond je een linkje naar dit artikel. Heb je nog geen abo op de Belle, neem het dan nu! Klik op de onderstaande link en ontvang bij je abo (gaat in vanaf nummer 5!) het leukste Belle-armbandje

BELLEKNOP (3)