Friday Fun

Yes vrijdag! Voor veel van jullie was het vakantie deze week maar voor een aantal van jullie is het nu pas vakantie! Super fijn. Om je weekend goed te beginnen heb ik weer een aantal leuke dingen gevonden op internet die ik graag met je wil delen in deze friday fun!

Miranda Sings

Ik kijk het niet heel vaak, maar af en toe is het best grappig. Vorige week was Colleen bij Jimmy Fallon en veranderde ze in haar andere karakter. Heel leuk om te zien!

Olifant redt man

Ik ga hier niet te veel over zeggen, het is gewoon te schattig en je moet er even naar kijken!

Beatbox crazy

Van Marit kreeg ik deze video doorgestuurd en is echt grappig om te zien. Echt, hoe krijgen ze het er uit!

Real life lines

Deze week kwam ik dit fantastische Instagramaccount tegen. Een illustrator maakt bestaande foto’s tot leuke afbeeldingen. Elk voorwerp wordt omgetoverd tot poppetje en met leuke teksten zijn het compleet andere plaatjes.

fridayfun, fun, friday, huisvanbelle

Haïti

Dan nog even wat anders. Want het leven is niet altijd fun. Twee weken geleden veroorzaakte de orkaan Matthew heel veel ravage in Haïti. Tear en Woord & Daad werken nu samen om de mensen daar te helpen. Wij leven ontzettend mee met deze mensen die dit allemaal moeten doormaken want een paar jaar geleden was er ook al zo’n erge orkaan. Wij vragen jullie dan ook om aan ze te denken en als het kan ook te doneren. Koop bijvoorbeeld deze week een keer geen snoep, ijsjes of kleding en doneer je geld! De mensen in Haïti zullen je heel erg dankbaar zijn!

Fijn weekend!