Friday Fun

Yeah, happy friday! Zijn jullie ook zo blij dat het al weer weekend is? Heerlijk uitslapen en lekker rustig aan doen! Of moet je nog veel huiswerk maken? Maar voordat je dat allemaal gaat doen heb ik eerst nog een friday fun voor je met allemaal leuke dingen. Enjoy!

Emma Stone, prom?

Als je in je examenjaar zit hier in Nederland heb je meestal een gala. Ook in Amerika hebben ze gala’s, de zogenoemde proms. Deze jongen wist niet zo goed wie hij mee moest vragen dus bedacht hij iets geniaals. Op het openingsliedje van La la land, de nieuwste film met Emma Watson maakte hij een eigen versie om zo Emma Watson mee te vragen naar zijn prom. Maar of ze mee gaat is natuurlijk nog even de vraag.

Rapunzel haar

Bij mijn haar zou het nooit lukken, zulk mooi lang haar. Bij deze vr0uw is het wel gelukt. Het lijk me toch alleen niet zo praktisch. Wat denken jullie?

Google wind

Zijn jullie in veel 1 april grappen getrapt? Bij mij viel het gelukkig wel mee. Google Nederland had er ook eentje bedacht. Wat denken jullie, is het handig om zelf te bepalen wanneer je regen hebt?

Daring dad

Deze vader photoshopte zijn dochter in hele gevaarlijke situaties. Het ziet er best wel grappig uit en je zou bij sommige foto’s ook echt niet zeggen dat ze gephotoshopt zijn.

friday fun, fun, friday, vrijdag, weekend

Animatie dieren

Met apps als snapchat kan je huisdier helemaal omtoveren tot een ander wezen. Een paar mensen deden dit en dan krijg je echt grappige foto’s.

friday fun, fun, friday, vrijdag, weekend

Fijn weekend!