Geen barbie

Wie van ons heeft er vroeger niet met Barbies gespeeld? Ik wel, ik had er ongeveer 3. En spelen… tja, ik kleedde ze mooi aan en zette ze dan in mijn poppenhuis waar ze vooral mooi konden zijn. En daar zijn Barbies tenslotte voor bedoeld: mooi zijn.

Perfect figuurtje
Veel mensen zeggen wel dat Barbie een perfect figuurtje heeft, en helaas, helaas, dan geldt dus voor bijna alle vrouwen op aarde dat ze er niet zo perfect uitzien. Want waar Barbie een fantastische taille heeft, en ook nog eens de goede heupen, hebben wij ‘gewone’ meiden hangborsten en putjes in onze dijen.

We weten allemaal dat Barbie een pop is, maar ergens kriebelt het misschien toch…

Not so perfect
Een meisje uit Australië heeft op twitter (@sbadsgood) een foto van haarzelf geplaatst, waarop te zien is hoe haar lichaam eruit zou moeten zien volgens het figuur van Barbie. Oeps. Op de foto is heel duidelijk te zien hoe absurd de verhoudingen zijn: de borsten van Barbie zitten heel hoog, en de taille is extreem dun. Ze heeft eigenlijk een extreem dunne nek, en haar hoofd heeft ook nogal een gekke vorm en ik kan niet goed ontdekken waar haar oren zouden zitten…

Al met al zou ik concluderen: die Barbie heeft echt een raar lijf. En hoewel ik echt wel wat slanker zou willen zijn, ben ik toch gewoon maar tevreden met mijn hangborsten en de putjes in mijn dijen ;)

Wat denk jij ervan? Teveel ophef, overdreven of heeft die chick toch een beetje gelijk…? XO Martan