Essence Trend Edition Hello Happiness

De feestdagen zijn achter de rug, wat voor mij betekent: uitkijken naar de lente! Essence doet dit ook want ze komt uit met een hele vrolijke, nieuwe trend edition: Hello Happiness!

Deze collectie is misschien anders dan je zou verwachten, dit keer geen pastelkleurtjes, althans, niet in oogschaduw of andere make-up. In deze collectie vind je al die kleuren terug op make-up kwasten! Vrolijke kwasten van goede kwaliteit voor een leuk prijsje, dat is met deze collectie helemaal gelukt.

De trend edition bevat maar liefst zeven kwasten, ook een brush bag en brush cleansing soap zitten erbij, alles wat je nodig hebt!

Duo eyeshadow brush

De eerste kwast die ik tegenkom is gelijk een 2-in-1 kwast! Je hebt twee kanten, aan het ene uiteinde vind je een platte kwast om je oogschaduw mee aan te brengen en aan het andere uiteinde vind je een ronde kwast om mee te blenden. Multifunctioneel!

Concealer sponge

Je hebt misschien wel eens van de beauty blender gehoord, een spons om je foundation mee aan te brengen. Essence komt nu uit met zo’n sponsje maar dan voor je concealer! Het sponsje is schuin afgesneden wat ervoor zorgt dat je concealer mooi egaal wordt aangebracht voor een vlekkeloze teint, en dit allemaal met een vrolijk paars kleurtje!

Lip brush

Een kwast die je niet vaak tegenkomt: een lip brush! Een klein, plat kwastje om je lipstick nauwkeurig mee aan te brengen. Heel handig!

Blush & draping brush

Een kwast voor je blush, die mag niet ontbreken! De kwast is rond afgesneden en de zachte haren zorgen ervoor dat je blush perfect wordt aangebracht.

Strobing brush

Deze kwast heeft veel weg van de blush brush, maar heeft dikkere haren en is minder rond afgesneden. De kwast kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor highlighter, en is zeer geschikt om texturen precies aan te brengen, maar ook voor grotere vlakken is hij ideaal!

Foundation brush

Korte haren en groot oppervlak, de kernwoorden van deze kwast! Deze oranje kwast is geschikt voor foundation, het brengt de foundation egaal aan en zorgt voor een perfecte afwerking van je teint.

Contouring brush

De laatste kwast is voor contouring, die mag natuurlijk niet ontbreken! Poeder of crèmetextuur, het maakt niet uit, doordat de kwast een schuin aflopende vorm heeft brengt hij het allemaal heel mooi aan. Heel fijn om je gezichtscontouren wat mee te accentueren!

Brush cleansing soap

Essence weet ook dat kwasten gebruiken samengaat met het schoonmaken ervan, en daarom hebben ze een brush cleansing soap in de collectie gestopt, super handig! Het is een frisse, milde zeep, zo blijven je kwasten na het wassen onbeschadigd.

Brush bag

Een hip tasje om al je tools in te bewaren, voor als je gaat logeren bij een vriendin, of je kwasten ergens mee naar toe wilt nemen, altijd handig! Een roze tasje waar je alle zeven kwasten in kunt bewaren, ideaal!

Dat was dan heel de collectie! Een collectie met veel variatie en handige tools, voor een fijn prijsje! Ook zien ze er super vrolijk uit, blauw, paars, roze, oranje, ik kom al helemaal in de lente stemming.

Welke kwast ga jij kopen?

 

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!