Essence Summer Days & Nights

Zomer! Voor mij, persoonlijk, is dat het mooiste seizoen van het hele jaar. Ik ben nogal een koukleum dus ik presteer het om in de zomer onder een deken op de bank te zitten (confession: terwijl ik dit typ zit ik stiekem onder een deken terwijl het toch echt al wel zomer is). Kortom, ik ben super blij met de zomer en niet alleen vanwege het weer. De zomer brengt een heleboel superleuke dingen met zich mee zoals zomerkleding, leuke zonnebrillen en nieuwe make-up. In de zomer gebruik ik altijd een beetje andere make-up dan in de winter. Essence speelt hier heel mooi op in met hun nieuwste limited edition collectie: Summer Days & Nights.

Deze zomerse collectie bestaat vooral uit veel glitter, glamour en sparkle! Woorden die wel bij de zomer passen! De collectie bevat een oogschaduw palette, een highlighter palette, setting spray, lipgloss, lashes en zelfs body jewellery tattoos.

Eyeshadow palette

€7,99 – 01 sunshine on my mind

Dit palette bevat maar liefst tien kleuren! Het is ook zeker niet eentonig want het bevat matte, glinsterende en metallic kleuren. Het palette is zeer gevarieerd, je kunt kiezen uit een variatie aan blauw/turkoois tinten, koper en goudkleuren.

Glow Bar Highlighter Palette

€9,99 – 01 Gimme, gimme summer

Weer een prachtig palette! Een mooie glow in de zomer is altijd heel leuk vind ik zelf, de zon weerkaatst het altijd heel mooi, veel mooier dan in de winter. Het palette bevat vijf kleuren, voor elke huidtint wel een want de kleuren variëren van koper en brons tot champagne en rosé.

Plumping Lipgloss

€2,59 – 01 sunset love, 02 sunshine vibe

Keuze uit twee kleuren, een felle roze tint en een hele mooie nude kleur. Houd je van volumineuze en glossy lippen dan zijn deze lipglossjes het echt waard om even naar te kijken!

Glow Enhancer Setting Spray

€3,89 –  01 Go with the glow

We weten allemaal dat als het eenmaal 20+ graden is dat we massaal onze make-up eraf zweten… Heel slim dus van Essence om een setting spray in de collectie te stoppen! En deze spray fixeert je make-up niet alleen maar, het geeft je ook nog eens een mooi gouden glansje mee!

Glamour lashes

€2,99 – 01 Be my sunshine!

Altijd al willen weten hoe nepwimpers jou staan? Voor dit prijsje kan je dat zeker uitproberen! Je zal hier zeker een statement mee maken, zeker het proberen waard!

Body jewellery tattoos

€1,99 – 01 Summer nights

Zin in wat extra’s deze zomer? Essence heeft in deze collectie body jewellery tattoos, coole printjes in rosé en geel goud die je supermakkelijk met water op je huid kan aanbrengen. Easy, maar superleuk!

Dit was hem dan alweer! Ikzelf vind het een hele leuke collectie, vooral de highlight bar en de jewellery tattoos vind ik echt heel tof. De collectie is te koop vanaf half augustus tot eind september.