Cadeautip: Nu & Later

We veranderen. Iedere dag worden we ouder (en misschien wel wijzer). We leren van nieuwe ervaringen en dat vormt ons. Ik vind het zelf altijd leuk om terug te kijken naar de persoon die ik een aantal jaar geleden was. Door filmpjes, foto’s of tekeningen van mijzelf te bekijken, zie ik pas hoe anders ik was toen. Tegenwoordig heb ik een nieuwe manier om terug te kijken: een dagboekje. Vroeger schreef ik al dagboeken vol, maar dit boekje is ook heel leuk als je al wat ouder bent!

Wat staat er in Nu & Later?

Het boekje heeft Nu & Later en is geschreven door Carianne Ros. De kleine illustraties in het boek zijn getekend door Mariska Vos. Maar wat is nou precies de bedoeling? Zoals je kan zien op de foto’s, staat er voor elke dag een vraag. Dit kan verschillen in: ‘Hoe merk je dat God in je leven werkt?’ tot ‘Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?’ Dit verschil in diepe vragen en juist grappige, luchtige vragen maakt het zo leuk! Deze vragen gaan van 1 januari tot 31 december. Maar nu komt het leuke: er is ruimte voor 3 antwoorden, per jaar één antwoord. Zo kan je zelf teruglezen wat je een of misschien zelfs twee jaar terug hebt geschreven. Je kan de antwoorden vergelijken. Je kan zo stil staan bij hoe je op dit moment in het leven staat!

Je steunt meteen een goed doel!

Het boekje kost €17,50. Het boekje is van de stichting FEM! Dit betekent dat een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Gave. Stichting Gave is een interkerkelijke organisatie voor het werk onder vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Gave verlangt ernaar dat de vluchteling die naar ons land komt, gezien wordt en zich geliefd mag voelen. Zo organiseren ze voor alleenstaande moeders die gevlucht zijn speciale weekenden waar plezier, ontspanning, aandacht voor elkaar, God en hun kinderen centraal staan. Hoe mooi is het dat je door dit boekje een steentje bijdraagt aan dit mooie doel!

Het boekje is verkrijgbaar bij christelijke boekhandels of bij www.bol.com

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 4 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!