DIY : Bullet Journal – Weekoverzicht op 1 pagina

Meestal maak ik een weekoverzicht verdeeld over 2 pagina’s. Maar soms dan krijg je die niet vol en is het zonde om daar twee pagina’s voor te gebruiken. In een vakantie bijvoorbeeld heb je het minder druk en red je het waarschijnlijk wel met 1 pagina. En dus laat ik je een simpele weekoverzicht zien op 1 pagina.

Wat heb je nodig:

  • Bullet Journal
  • Potlood
  • Fineliner/pen
  • Stift

Maak je eigen weekoverzicht

Stap 1: Begin met het uittellen en streepjes zetten hoe de verdeling wordt op de pagina. Ik doe dit altijd meerdere keren om zeker te weten dat er geen fouten in zitten. Bij dit overzicht zet ik 2 dagen naast elkaar dus de pagina wordt in tweeën verdeeld en er komen 4 vakjes onder elkaar. Bovenaan houd je wat ruimte over om daar nog de titel boven te zetten.

Stap 2: Schrijf een titel boven je overzicht. Ik vind het fijn om het weeknummer er boven te zetten, maar je kan ook de data opschrijven. Net wat jij prettig vindt.

Stap 3: Schrijf de dagen van de week op en de bijbehorende datum. Lekker simpel en eenvoudig. De ruimte die over blijft kan je gebruiken als notitieruimte of om bijvoorbeeld een to do lijstje te maken. Aan jou de keus.

Stap 4: Gum de potloodstreepjes en gebruik een stift om de dagen te markeren. Zo krijg je een duidelijke afscheiding. In plaats van stift kan je ook lijntjes trekken tussen de dagen zodat alles nog beter gescheiden is.

En nu kan je het weekoverzicht invullen. Heerlijk overzichtelijk en je ziet in een keer wat je allemaal moet doen die week.

Hoeveel pagina’s gebruik jij voor een weekoverzicht?

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 4 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Natuurlijk krijg je korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!

PS: Heb je ons zomerleesrooster De Bijbel op flipflops al gezien? Je bestelt haar nu gratis in onze shop!